maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Lastensaylta :)

LastenSay muisti taas meidän neitiä upealla pakaasilla:
Sorminukkepakkaus, korttiaskartelupakkaus - koristeita, korttipohjia, kirjekuoria - , servetti (pyykkinaru, nam, sanoi äiti), kaksi 3D:tä, kimalleliimoja, geelikynä, tikkari, purkka, pikkupussissa ihania nappeja ja kuvioita (saksinappi herätti erityisiä ihastuksen henkäyksiä). Kaikki upean "karkkivärisiä"! Tuo lime-vihreä hivelee silmää näin kylmillä. Tuo kevään mieleen. Ja vielä oli lähetyksessä muistettu pikkuneidin 8-vuotissynttäritkin, jotka ovat viikon päästä! Tyttö sanoi vakaasti, että avaa synttärilahjan sitten vasta (tai sunnuntaina, kun meillä pidetään pakolliset kemut.) Lisäsi kyllä, että voisikohan sinne vähän kurkkia :)
Kiitokset ja halaukset kera lämpimien ajatuksien taas sinulle, kiva Say! Olet todella mainio :) Ai niin, ja tyttö kehui kovasti pikkuisen ystävänsä tekemiä kortteja myös!
EDIT 14:45: Tytön täytyi heti ommella sorminuket valmiiksi:
Taitaa olla taas luvassa nukketeatteria :)

Mainostanpa tätä vielä, kun tuli itsekin mukaan ilmoittauduttua:

Muuten viikonloppu isänpäivineen meni oikein mukavasti. Mies osti isälleen metsurin suojavarusteet, minä neuloin omalleni omenanvihreät villasukat. Molemmat saivat pikkuneidiltä maalauksen ja kortin.
Sovimme taidenäyttelyn avajaistilaisuuden musiikista, "markkinoinnista" ja "murkinasta", alustavasti. Vähän jännittää jo, että tuleekohan sinne ketään...

1 kommentti:

marelo kirjoitti...

Joko pikkuneiti aukaisi sayn lähettämän synttäri paketin vai jaksaako odottaa oikeaan päivään?