keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Posti toi

Nallukan ATC-vaihdoista tuli kaksikin postia, "Rakkautta on" -kortit:
Tekijöinä Marja, Anjuska, Merituuli Metsola, Tuula, Ritu ja Heidi. Ja "Postimerkki" -aiheiset:
Raija, Ritu, Merituuli Metsola, Manumiina, Anjuska ja Nina. Kiitos taas minunkin puolestani kaikille!
Kävimme tänään tutustumassa kahden nuorimmaisen kanssa Taidetalolla kaupunkimme Kuvataideyhdistyksen 50-vuotisjuhlanäyttelyyn. 90:ää työtä oli tarjottu, 40 oli hylätty, joten saan kai olla kiitollinen, että sain yhden omistani mukaan.
Taidetalon näyttelytilat ovat kutistuneet onnettoman pieniksi sen jälkeen, kun yläkerta päätettiin varata kaupungin lahjoituksena saamalle taidekokoelmalle. Alakertaan mahtui juuri ja juuri ne 50 työtä, joista noin 10 oli lattialla (eli savitöitä tai veistoksia) ja muutama eteisen seinällä.
On kai sitten makuasia, kannattaisiko laittaa esille etupäässä elävien ja paikallisten taiteilijoiden teoksia, vai näitä "keräilykappaleita", jotka nyt täyttävät yläkertaa... Kummatkohan mahtavat vetää paremmin yleisöäkin, kun alakerrassa sentään näyttely vaihtuu 3 viikon jaksoissa ja yläkerrassa samat työt ovat esillä vuoden kerrallaan.

Nämä naapurilammen vieraat taitavat puuhata pian lähtöä:
Mutta ensi suvena kai "vanha pariskunta" palaa ainakin takaisin. Poikaset tuskin tänne kotiaan perustavat. On tuo lampi sen verran pieni. Joskus keväisin, kun siinä on neljä joutsenta, on myös melkoinen tappelunnujakka, reviireistä, olettaisin.

Ei kommentteja: