maanantaina, lokakuuta 06, 2008

ATC-urakkaa

Pitkästä aikaa tein oikein urakalla ATC-kortteja. Onkin se homma ollut rästissä, kun olen ilmoittautunut Nallukan blogiin useampaankin vaihtoon: runo-/mietelause-, resepti- ja vintage-eläinaiheisiin. Niin, että tilausta on, vaan inspiraatio on ollut häviksessä.
Tänään sitten kun päättäväisesti istuin pöydän ääreen, niin alkoihan sieltä jotain kummuta. Eli ensin 7 mietelausetta ("Jos ei tuulta olisi/peittäisivät lukinverkot taivaan" - serbialainen sananlasku):

Sitten 7 resepti-atc:ta:

Ja vielä ne 7 vintage-eläintä:


Eli 21 korttia tänään. Ei paha.
Ja vielä Kotkottimen Halloween-decoon sivu:
- Booooo :)
Ja arvaapa, mikä kummitus se tässä liehuaa:Ikkunamme takana ei heilu kummitus eikä - väristä huolimatta - Suomen lippu. Se on teltta, kuules.
Yöllä oli syysmyrsky. Aamulla klo 6 isäntä tuli herättämään: "Teltta on lentänyt sähkölangalle!"
Oli ihan pakko vastata, että: "Mitäs minä sanoin." Meillä kun oli tuo isännän siskolta lainattu telttakatos autotallista, lattianteon tieltä, poistettujen tavaroiden suojana. Lattiahan saatiin jo viikkoja sitten valettua, ja suurin osa tavaroistakin on jo tallissa. Vaan isäntä ei saanut aikaiseksi teltan laittamista kokoon, vaikka sitä useampaan otteeseen motkotin. Niinkuin tietysti motkotan paljon muustakin, eli eihän niitä kaikkia jaksa kuunnella ja todesta ottaa, ymmärrän kyllä.
Arvasihan sen, että kun tuulisella paikalla asumme, myrsky kyllä tempaisee telttakatoksen mukanaan. Vaikka en kyllä olisi uskonut, että tempaisee metalliputkijalkoineen kaikkineen. Niinpä oli katos lentänyt viereiselle sähkölangalle roikkumaan, kuin pyykkinarulle (!) ainakin.
Aamulla sitten soitettiin sähkömiehiä hätiin.
Pari kaveria sieltä sitten tuli, ja isännän kanssa tönivät, tuuppivat, vetivät ja nostivat ja saivat teltan keikautettua langan toiselle puolelle. Tosin se vaati sitä, että toinen sähkölaitoksen miehistä roikkui kaikin voimin ja koko painollaan sähkölangassa, jotta lanka saatiin riittävän matalalle teltan poistamista varten.
Yritin valokuvata pelastusoperaatiota, mutta en kehdannut mennä viereen, joten kuvasta tuli nyt tuommoinen.
Kyllä muuten nolotti, kun teltta liehui langoilla.
Nytpä teltan korjaaminen vaatii voimanponnisteluita, kun putket ovat vähän vinksallaan. Että terveisiä vain Kikalle, jos satut poikkeamaan täällä. Jos ei rakas siippani/armas veljesi saa telttaa korjattua, täytyy sitten korvata se.

3 kommenttia:

annifanni kirjoitti...

Nyt tulin jo toistamiseen tänään vierailulle.
Voi miten ihanan kirjeen toi posti tänään.Kyse ev-vaihdosta.
Paljon kiitoksia-siitä on todella iloa minulle.
Iloa päivääsi!

Nina kirjoitti...

Viimenen decomatskulähetys kolahti postilaatikkoon. Ensimmäinen ajatus oli "voi kuinka kaunis lähetys!"
Kiitos, koko vaihto sujui uskomattoman ihanasti!

kotkotin kirjoitti...

Kiitos Halloween decon sivu on ihqu !!!