tiistaina, lokakuuta 14, 2008

Kaikille aisteille

Tänään olikin mainio postipäivä!
Laatikkoon kolahti Salidan kiertävä leimakuvakuori (joka lähtee eteenpäin huomenissa), Marelon lähettämä ristipistovaihto ja SAY-posti. Voiko enempää elämältä toivoa, vai mitä!?!

Aloitetaanpa SAY:sta, koskapa se pitääpi linkittää yhteisille blogisivuille, niin aihe löytyypi tästä het' alusta.
Elikkäs tämmöistä kaunista, ihanaa ja makeaa: Ihan voisi sisällöstä päätellä, että joulu on nyt justiinsa! Noita ihania 3D-kuvia tuli lisää. SAY onkin varustanut minut sellaisella arsenaalilla 3D:itä, että ehdinköhän kaikkia askarrella ikinä. Onneksi on jouluun sentään vielä pari kuukautta. (Apuva, onko se tosiaan jo niin lähellä!) Lähetyksessä oli myös 10 kpl (!) neliökorttipohjia ja kirjekuoret, lisää noita stanssattuja muotoja (nyt kartongista ja selvästi jouluisissa väreissä), valloittavan kauniita vintage-kuvia (käytän vasta, kun olen tuijotellut niitä hyvän tovin!), noita ihania, isoja kangaskukkia, jotka päätyvät kanssa ensi vaiheessa "tuijottelukäyttöön" ja iso suklaalevy, nam! (Tätä en olekaan ennen maistanut. Täytyy napsia oma osuutensa ennen kuin jälkikasvu saapuu saaliinjaolle.)

Niin, ja älkäämme myöskään unohtako tervehdyskorttia, jossa on kuva siitä, kun minä menen pyyhe kainalossa uimaan.
Valtavan iso kiitos taas Ystäväni! Olet todella antelias ja - kuten aiemminkin olen kiitellyt - sinulla on tuota "silmää".
Ristipistovaihto tuli siis Marelolta:
Vaihdon aihehan oli "vaate". Pistelyt uikkarin ja hatun Marelo oli ommellut pussukan kylkeen. Lisukkeissa oli otettu huomioon askarteluharrastuksenni, eli lumoavasti pälyilevän Iines-kortin lisäksi kuoressa oli pari 3D-kuvaa, muutamia puukuvioita, haaraniittejä ja nappeja sekä kaunis paperipala (marjakuvioita, jotka eivät kuvassa näy). Pikakaurapuuropussi on hyvä veto: "vaate"-aiheiseen vaihtoon sopiikin tuo "linjoista huolehtiminen".
Huomaatkos muuten, sekä tässä pistelyssä että SAY:n lähettämässä kortissa on uikkariteema.
Huomenna alkaakin jälkikasvun syysloma, eli kaikki neljä pyörivät kotona viisi päivää. Tänään vielä toiseksi vanhemmalla pojalla on taksvärkkipäivä. Meni isännän kanssa puuhommiin kirkonmäelle.
Illalla on Kuvataiteilijoiden yhteisnäyttelyn avajaiset. Taidamme kuitenkin priorisoida kyläkirkkomme lauluillan tärkeämmäksi. Ei oikein muutenkaan huvita illalla lähteä varta vasten ajelemaan kaupungille päin. Taidenäyttelyyn täytyy poiketa vaikka loppuviikosta sitten.
Muuten: Hesarin Virkkunen pohdiskeli, etteivät kuntavaalit oikein ole mediaseksikkäät nyt maailmantalouden myllerrysten keskellä. Siltä minustakin tuntui eiliseen asti. Sitten ilokseni havaitsin, että Vihreiltä löytyy tuttu ehdokas: naapurin 18-vuotias tyttö. Nyt ainakin meidän perheen äänestysikäiset tietävät, kelle äänensä antavat!

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Oletpa saanut ihania lähetyksiä taasen. Sayn lähetys tuo joulun aika lähelle. meidän likalla on parasta aikaa menossa syyslomaviikko.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä jo seuraava SAY eli SAY7 odottaa vuoroaan :) Halattu olet ja pidempi kommentti on siellä Kuvataide-linkissä. Näkymisiin, ystävä-hyvä :D