maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Aurinkoinen aamu

EDIT: Laitoin Violariumista tilaukseen De fil en aiguille - Deco - Pistelijän ateljee ja De fil en aiguille - Silhouettes - lehdet, näin vain vinkiksi SRPY:lle, että jos satut vilkaisemaan tänne, ettei tule päällekkäisyyksiä ;) , kun semmoinen vahinko näemmä oli tuolla jollekin tullut.

Pikkuneitimme Salainen Ystävä muisti häntä ihanalla paketilla:


Paljon (!) erilaisia helmiä (nuo afrikkalaistyyliset ovat vallan ihania - äidin käy kateeksi), koristeltava kirja väreineen ja tarroineen (upea sekin), pari kisuservettiä (kivat! Eläinaiheet ovat aina tosi mieleen), kaakaota ja tikkari. Ihana Puh-kortti varmisti asian, jota epäilin jo ensimmäisestä lähetyksestä... ;) Mahtava Salkkari meidän tytöllä: lämpimät kiitoshalaukset!

EDIT: Tyttö teki kiireenvilkkaa muutaman sivun tuohon saamaansa kirjaan. Tässä on nyt sitten talvi- ja kesämaisema sekä vaatekauppa, kuulemma:Eilinen vierähti minultakin erilaisten "Salainen Ystävä" -projektien kanssa. Valmistui useampikin juttu, ja jokunen on tekeillä, mutta niitähän ei nyt vielä voi näyttää.
Aamu valkeni mitä upeammassa säässä. Kylmä oli/on, mutta valo on ihana:

Eilen vein kaupunkimme kuvataiteilijoiden yhdistyksen yhteisnäyttelyyn tarjolle tämmöiset työt:

Jurytysmaksu oli 20 €, niin, että toivottavasti ainakin joku maalaus kelpaa näytille. EDIT: Isäntä soitteli. Tuo "Seinät paperia" (ensimmäinen kuva) kelpasi. (Muut hyllytettiin... Itsekin tykkään kyllä eniten juuri siitä.)

Ylläolevista kuvista muuten näkyy tuo kuvanlaatuongelma, joka Vuodatuksessa kovasti häiritsee: kuviin tulee valkoisia rakeita. Muuten Vuodatuksen kuvan- ja linkkienmuokkaus tuntuu kumminkin paljon joustavammalta kuin Bloggerissa, joten olen pitänyt "näyttelysivuni" edelleen sillä puolella. Saapa nähdä, viitsiikö niitä joskus muutella toiseen osoitteeseen. Ainakaan nyt ei tuntuisi olevan mitään isompaa hinkua pelailla tämän koneen kimpussa.

Viikonloppuna syntyi aviosiippani kanssa tuommoinen "kuningasajatus", että voisimme myydä joulukuun näyttelyssä olevat työt kyläkirkkomme kellohankkeen hyväksi. Kirkostamme kun puuttuvat kellot, ja kylämme puuhaihmiset polkaisivat käyntiin keräyksen niiden rahoittamiseksi. Tarkoitus olisi saada osa rahoituksesta kokoon ihan keräysvaroin, osan antaa seurakunta. Jos saisin edes jonkun työn myydyksi, karttuisi rahasto minunkin osaltani pikkuisen. Samalla saisimme kylähankkeellemme julkisuutta.

Muuten: Intsu kyseli, mistä sain Pistelijän kirjan idean. Klikkaapa siis tuota em. linkkiä, sieltähän se idea löytyy, Violariumin vinkeistä.

4 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Kiitos,kun opstit minua,että löydän ppistelijäkirjan ohjeen! Ja minä kun luulin,että sä olet tuon itse keksinyt. Mä silloin tällöin käyn Violariumin sivuilla,mutta tuo oli mennyt minulta ohi. Kiitos,kiitos kun nyt se löytyi! Sinäkin olet kuvannut maisemia viimeiseen postaukseen,niinhän minäkin tein :) Sullea Onnenkantamoista ja menetystä näyttelyyn!Sun työt ovat upeita,olen niin sanonut jo tuhat kertaa!!

Anonyymi kirjoitti...

ET TIEDÄ KUKA ON MIRTUN SAY. ET MILLÄÄN TIEDÄ. EI PUH KORTTI VOI SULLE ANTAA MITÄÄN TIETOE, EI VOI :)

Anonyymi kirjoitti...

äskeisen kommentin lähetti meinaan Mirtun say. Ai on äiti kateellinen afrikkalaistyyllisille helmille, hih hih hii :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

En kai voi niin ;)