torstaina, lokakuuta 30, 2008

Ikkunaprinsessana

Eilen tulikin kiva yllätys, kun Nokian kuvataiteilijoiden puh.joht. soitteli, että saan pystytellä jo tänään pankin ikkunaan pikku näyttelyni. Onhan se polleaa, kun ikkunaan laitetaan kyltti "kuukauden taiteilija" - vaikka kysymys olisikin vain piskuisen kotikaupunkimme torinlaidasta :)

Polleaahan se oli sekin, liikuttavaa ihan, että minä vain kävin ikkunan takaa aina huikkailemassa, että onko suorassa ja sopivalla korkeudella, kun aviomieheni ja ko. puh.joht. ripustelivat töitäni. Mieti nyt, 2 miestä uurastaa koko aamupäivän ihan vain minun töideni vuoksi!

Viisi työtä sinne nyt ripustettiin, 2 tekstiiliä, 3 maalausta. Puh.joht. näpsäisi minusta kuvan ikkunaa vasten ja kiroili kerrostaloja, jotka heijastelevat ikkunan pintaan. Niinhän ne heijastelevat, mutta tämmöiset kuvat minä nappasin:
Ei sentään ihan pahasti näy, että toisella puolella jalkakäytävää on asuntovaunumallinen grilli, jonka kyljessä on juuri tännepäin makkaramainos lehmänpääkuvineen :)

Kun tulin kotiin, oli taas mukavaa postia odottelemassa. Nallukan ATC-vaihdoista olivat tulleet runo-/mietelauseaiheiset kortit:
Tekijöinä Tuula, Anjuska kahdella kortilla, Tuula toisellakin kortilla, Marja ja Merituuli.

Ja resepti-ATC:t:
Ja tässä siis tarjoavat herkkujaan Anjuska, Tuula, Päivi, Marja, Tuula (toisellakin reseptillä) ja Merituuli. Nyt varmaan täytyisi alkaa kokkailla noita ATC-herkkuja... On muuten kompakti reseptikoko!

Ai niin, ja se henkilö, jolle minä sain olla SAYna viimeiset 3 kk oli Sammacco. Hän oli vihdoin saanut viimeisen lähetykseni. Missä tuo sitten lienee kuleksinut, kun oli viipynyt matkalla 9 päivää! (Ja kilometreissä välimatkamme ei ole kuin noin 30...)

12 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Onnea näyttelyn johdosta ! Ei sinne pankin ikkunaan taatusti ihan kuka vaan taiteilija pääse. Varmasti jokainen ohikulkija pysähtyy ihailemaan töitäsi. Olet niin monipuolinen, kuten se on ennenkin todettu. Hieno juttu !

Intsu kirjoitti...

Onnittelut minultakin näyttelysi johdosta! Kyllä minäkin olisin polleaa! Voi,pojat,mä varmaan onnesta halkeaisin:) Hienoja,upeita sun työsi ovat,sä vaan aina olet niin vaatimaton.

Pike kirjoitti...

Hienoa! Kyllä tuollaista taidetta ihailisi varmasti hoi kulkiessaan. Onnittelut Sinulle!

Matleena kirjoitti...

Onnea kuukauden taiteilijalle! :) Olispa vähän lyhempi matka, niin kävisin katsomassa. Mutta kun ei, niin ihailen täällä Blogistaniassa töitäsi.

Päivi kirjoitti...

Hei! Onnea näyttelysi johdosta! Tulinpa kuitenkin kiittelemään hyvistä atc-resepteistä. Olivatkin ihan oikeasti käyttelykelpoisia reseptejä (jota ei voi sanoa omastani..). Varsinkin ananas-suklaamuffinit tuo veden kielelle.

rentukkakuu kirjoitti...

Kiitos hurjasti postistasi.On ihana hypistellä sitä ristipistotyötä!!!!

Jaana kirjoitti...

Upeita ovat työsi ikkunassa, tuota peittoa en voi lakata ihailemasta! ATC-korttien ihanuus ei ole minulle oikein vielä päässyt avautumaan mutta nuo reseptikortit ovat kyllä huippukivoja!! Siinäpä vaikka vinkkiä joululahjaksi tai -kortiksi!

Liisa kirjoitti...

Onnea näyttelyyn!!! Minä olin muuten Sammccon say 5 kierroksella.

Ninnu kirjoitti...

Ihana juttu tuo sinun näyttelysi. Tuo ikkunanäyttely on muutenkin hyvä idea -- tuoda taidetta lähelle kadunkulkijan arkea. Onnea kovasti!

Villiviini kirjoitti...

Onnea upealle näytttelyllesi! Voi kuule, kun minun tekisi niin mieli ostaa sinulta jotain. Olisikohan vaikka joku keramiikkaenkelisi sellainen, joka haluaisi muuttaa meille ja jonka raaskisit myydä? Vateja ja pyttyjä on talossa tarpeeksi, mutta ihan oikeaa pystiä olen ikävoinyt. Vastaisitko vaikka sähköpostiini, osoite on (villiviini@kolumbus.fi)

epe kirjoitti...

Onneksi olkoon näyttelystä ja tittelistä! :)
Kiitokset hyvistä ja minulle uusista vinkeistä niihin mini-ristipistelyihin! Olen nyt kokeillut 18ct:n aidalla, ennenkuin uskallan siirtyä 20ct:n (saa Kirjokkaasta) tai pellavaan... Olen kyllä niin tykästynyt nyt tuohon ristipistelyyn, etten muuta malttaisi tehdäkään! :D
Hyvää talven odotusta!

marelo kirjoitti...

Kiitos kun laitoit ne tiedot, joo tee niinkuin itse haluat. Voin ottaa ekan sivun omaan käyttööni.