keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Edelliseen aiheeseen palatakseni...

EDIT klo 14:13: Pikkuneiti sai tänään kivan lastensay-lähetyksensä: Oli vaikka mitä taas: magneetteja, neliökartonkia, tarroja, pikku kehyksiä, Puh-servetti, hauska 3D-kuva, koristetikkuja, askartelusakset... Kaurapuuro ei neidille aina oikein maistu. Saapa nähdä, kelpaako nyt paremmin, kun on saatu postista ;) Kortti oli varsin pienen ystävän omin käsin piirtämä, eli tosi hellyyttävä! Kiitos taas, Salkkari! Riittää taas puuhaa moneksi toviksi!

Liisa oli kanssa postin minulta eilen saanut decomatskuvaihdon tiimoilta, joten nyt voin tässä omassakin blogissani lähetykseni julkaista:
Ja olihan siellä mukana siis jotain omatekemääkin, eli pistelty askin päällinen:


Liisalta saamani uudet, herkullisenväriset askartelumateriaalit (ks. edellinen postaus!) houkuttelivatkin heti tekemään niistä jotain kivaa synkähkön ja kolean syyspäivän piristykseksi. Pikkuneidille vihdoin decon viimeinen aukeama (klikkaamalla kuvaa näet lähemmin):
Vielä surautin pikaisesti valmiiksi pari lahjoiksi menevää pussukkaa, joiden pistelyt tein jo aiemmin (pussukoiden sisällä on pari pikku juttua, joten ne ovat kuvissa vähän "vinksin-vonksin"):Pesukone taas tuolla hälyttää. Mikä lienee, kun alkoi taas temppuilemaan, vaikka vaihdatettiin siihen koko mikroprosessori (vai mikä se nyt on) ihan hiljattain. Voit kuvitella, millaista on nykyään pestä 6-henkisen perheen pyykkiä sillä systeemillä, että koneen käyttämä vesi on poistettava manuaalisesti liruttamalla pikkuruisen letkun kautta astiaan, josta se kiikutetaan viemäriin jne. - uudestaan ja uudestaan... Ja ei, vika ei ilmeisesti ole viemärissä. On isäntä senverran usein päästellyt sinne kompressorilla ilmaa. Että semmoisia tekniikan hienouksia...
Mutta menenpä tästä paketoimaan Nooran joulukalenteria.
Ai niin, ja lämmin kiitos Emmalle ja Ninnulle tunnustuksista! En jatka ketjua, koskapa tunnustus taitaa olla jo miltei kaikilla blogikavereilla, kun jopa minulle on sitä tullut viisin kappalein ;) Mutta kiitollinen olen jokaisesta, tottakai!

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Kivoja pistelyitä olet tehnyt. Harmi ettei pesukone ole tullut kuntoon, kuulostaa aika rasittavalta pestä pyykkiä noin.

Liisa kirjoitti...

Ohoh, miten ripeä sinä olet ollut, ja saanut aikaiseksi tosi ihanat halloween kortit ja decoaukeaman, upeat ovat. sinä se osaat!!
Ja nuo pistelyt on aivan hurmaavat.

En tiedä minne se hammaslääkäri tuikkasi nu pistoksensa, mutta poski on edelleen turvoksissa. mutta kipu poissa. Varmaan lävisti verisuonen ja veri purkaantui poskeen.:( Eipä ole ennen näin käynyt.

Intsu kirjoitti...

Taas nuo pistelysi ovat niin suloisia! Voi sitä pesukonetta,ettäs kehtaakin temppuilla! Kyllä pyykkikone on vielä tärkeämpi kuin astianpesukone. Käsin voi tiskata,mutta pyykit ei käsin hoituisi miksikään ja kyllä tuo sinunkin systeemi koneesi kanssa vaikuttaa hankalalta. Ihania noi pikkutyöllesi askartelujutskat :)