sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Viikonlopun viihdykkeitä

Tänä aamuna iski tilapäinen mielenhäiriö, ja pesin olohuoneen ikkunat! Kiukkuinen olin kuin ampiainen sitä tehdessä (kuten aina siivotessa), mutta tuli valmista kumminkin. Sitten tulikin jo niin kova myrsky, että sain hyvän syyn keskeyttää puuhan ja jäädä kiikkustuoliin neulomaan sukkia ja katselemaan Vaahteramäen Eemelin ja Pieni talo preerialla. Sitten pian sapuskaa perheelle pöytään ja taas kuin tatti vahtaamaan sunnuntain Frasier-putkea (4 jaksoa, jee!)

Sentään pikku lenkki ehdittiin Patskunkin kanssa hilpaista - ja ihmetellä, kun kirkonmäki on riisuttu puista aika perusteellisesti. Ja minä kun luulin, että vain lahoja koivuja kaadetaan...

Saunottiin, ja nyt vihdoin koneen ääreen!

Vähän sentään käsityösaldoa kasvattelin:
Sain Sukkasadon Heinälatoon nimelleni 6. sukat:
Nämä ovat nyt ne isänpäiväsukat omalle isälleni. Tämä Marelolta arvonnassa saamani Seitsemän Veljestä -lanka on kyllä upean väristä!
Eilenkin tuli tapitettua telkkaria yhteen asti yöllä. En ole mikään sotaleffafani, toisin kuin mieheni ja pojistamme keskimmäinen, mutta viimeöinen oli hyvä. Jo pelkästään siksi, että siinä taisi olla miltei puolet aikansa parhaista näyttelijöistä. Ja ainahan nuo todellisuuspohjaiset leffat enemmän koskettavat.
Samalla tuli yöllä pisteltyä tätä käsityökaupan kuvaa:

Tuo perferoitu paperi on kyllä ihanan helppoa pistellä! Vaikka tietysti kangas on ulkonäöllisesti parempi.

Tuskin maltan odottaa, että pääsen tuossa pistelyssä siihen vaiheeseen, että kaikki ristipistot on tehty ja saan alkaa ommella helmiä paikoilleen!

Askartelemaan en sitten olekaan paljoa ehtinyt, vaikka joulukorttien valmistaminen on edelleen tekemislistan kärkisijoilla.
Ninan Halloween-aiheiseen ATC-swappiin ovat kortit tekeytymässä, eli liima kuivumassa. Joulukorttisaldo jäi nyt tältä viikonlopulta tämän simppelin jääkarhukortin varaan:

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Minä myös meinasin osallistua Ninan halloween vaihtoon,mutta kun tuntuu ettei tuota aikaa liiaksi ole..

Sinä olet ahkerana ollut ,kun olet ikkunat saanut pestyä ja vielä harrastuksillekin on jäänyt aikaa..Mulla tuntuu olevan tuo askartelu taas hakusessa..

Intsu kirjoitti...

Minä myös olen ikkunat saanut pestyä alakerrasta,mutta vielä yläkerrasta pitää. meillä on tosi iso talo ja ikkunoita ON!! Se sattuu olemaan kotihommista tympeimpiä! Sulla on aina täällä valmista vaikka mitä. Jos päivänkin on täällä käymättä,niin monenlaista on ehtinyt tapahtua ja ihasteltavaa ja katseltavaa riittää. Minusta tuo jääkarhukortti on aivan valloittava. Ristipistotyöt ovat oikeastaan kaikki ihania ja sulla vielä on siisti kädenjälki.

Elina kirjoitti...

Teet tosi ahkerasti ristipistoja! Mihin saat ne kaikki käytettyä? Itse tykkään kanssa kirjoa, mutta en keksi niille koskaan mitään paikkaa kotonani, lahjaksi yleensä siis menevät ne harvat mitä ehdin tehdä. :)