maanantaina, syyskuuta 29, 2008

LastenSaylta paljon kivaa

Pikkuneiti sai lastensay-pakettinsa tänään, ja kyllä se olikin upea:
Kaunis syksynlehtikortti (täällä ovatkin lehdet huvenneet puista ihan silmissä, on tuullut niin kovaa), paljon helmiä ja muita tykötarpeita esimerkiksi pariin tiaraan ja taikasauvaan, pari korttipohjaa, joihin voi sijoittaa valokuvan tms. ja:
paljetteja, tarroja, nauhoja, väritettävää (korttikuviksi, vaikkapa), pari kulkusta, dinoservetti ja nalletilkku ja pussillinen popcorneja.
Kiitos kovasti, Salkkari!
(hmm, mitähän minun SAYlleni kuuluu...)
Tyttö laittoi heti toimeksi, ja askarteli tuon paketin mallin mukaan taikasauvan:
(Huom! Sopii paidan kuosiin, vai mitä?) - ja helminauhan kaulaan:
Ja olenhan sitä askarrellut jotain minäkin. Tosin jo eilen nämä, vaihtoon:
(Tuo kultaseittinen oli "ohari". Jätin sen itselle.) Ja sitten vähän öljyvärimaalaustakin:
Tämän maalauksen ideahan tuli atc-kortista, jonka lähetin Pirjolle. Ei tämä vielä ihan valmis ole, mutta sinne päin. Nimi, ainakin tässä vaiheessa, "Rajatila".
Saan laittaa marraskuussa töitäni esille pikkukaupunkimme keskustassa sijaitsevan Nordean ikkunaan. En ole ko. pankin asiakas, mutta koskapa kaupunkimme kuvataiteilijoilla on tämmöinen näyttelytilasopimus, niin tottakai otan tilaisuuden riemumielin vastaan. Saahan siinä torin laidassa toisenlaista näkyvyyttä kuin Taidetalon näyttelyssä. (Ja tosiaan, voi laittaa vähän ennakkomainontaakin siitä joulukuun isommasta koitoksesta.)
Elina kyseli aivan aiheellisesti, minne sijoitan tekemäni pistelyt. Lisäisinpä vain tuohon, että eipä pistelyt mitään, niillähän voi ehostaa jotain käytännöllistä, kuten kassin tai käsitöiden säilytystarvikkeita (neulavihon, -tyynyn, saksikotelon jne.) Kanavatöitäkin voisi ehkä siihen käyttöön ajatella, mutta mitä tekoa lienee noilla maalauksilla...
Meillä on ihan oikeasti melkein joka paikka täynnä teelmyksiäni, paikkapaikoin katonrajaan asti:
Anoppi totesi joskus, että onhan sitä tilaa vielä. Katossa. Hmm. Tietysti olisi kivaa, jos saisi myytyä joskus jotain. Maalauksia kun on varastonperilläkin. Mutta kun minussa ei oikein ole tuota kauppiaan "vikaa".

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun lähetys tuli perille ja siitä tykättiin. Ihana tuo sauva ja kaulakorukin on vallan mainio. Sopiikin oikein hyvin ko.paidan kanssa

Anonyymi kirjoitti...

"Teelmys" -ihana sana.
Tuo tuntuu paremmalta kuin "tekele".
:toteaa Neili

Elina kirjoitti...

Olisipa ainakin poikkeava katto kun olisi maalauksin koristeltu. :D Kiitos vastauksestasi. :)

Nina kirjoitti...

kiitos decomatskulähetyksestä, omani lähtee matkaan tänään. :)
onko sinulla enkeli-aiheisia tauluja? olen jo pitkään etsinyt meille taulua, en oikein osaa sanoa millaista, kunhan siinä on enkeli. tiedän kun taulun näen että tuo se on. :)
Mitin vaan että jos sinulla on ja olisit valmis myymään niin laita spostiin kuvaa ja hintaakin....