lauantaina, syyskuuta 06, 2008

Nuopsahtanutta

Haastekortin lisäksi tänään on syntynyt vain muutama ATC-kortti:
"Made in",
"Sadetta pitää",
"Kosinta" ja
"Ylpeinä esittää".
Maalausta tuli eilen aloiteltua kanssa. Otin yhden vanhan ATC:n taulun malliksi. Siinäpä onkin miltei pohjaton idealähde, kun noita kortteja on tullut tehtyä...
Isäntä tuolla juoksee lasten kanssa taloa ympäri-ympäri-ympäri. On kuulemma juoksukisat, kävi nuorin poika huikkaamassa.
Minä olen väsynyt ja vähän jotenkin nuopea. Olisikohan taas anemianpoikasta... Täytyy ruveta vaihteeksi nappailemaan rautakapseleita.
Mielialaa laski sekin, että poika pudotti eilen printterin lattialle. Yritin korjata sitä eilen illalla ja tänä aamuna, vaan kun ei osaa niin ei osaa. Koneen ruudulle tulee aina vain, että "poista paperitukos", vaikka paperia ei ole edes lähietäisyydellä! Täytynee siis kiikuttaa maanantaina korjaajalle.
Nyt taitaa kumminkin olla päivähuilin paikka. Taidanpa istahtaa katselemaan SF:n tarinaa ja pistelemään muutamat pistot...

4 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hei !

Kiitos kaunis taas vierailustasi. Piristit mieltäni. Olet todella tehnyt kauniita kortteja, myös tavalliset korttisi on kauniita. Tuo Japaniaiheinen kortti kiinnostaisi :) Voisin ensi viikolla tehdä sulle.

Liisa kirjoitti...

Taitaa väsymystä ollla yleisesti liikkeellä.

Pirjo kirjoitti...

Juu, minä se olin. Teen kortin myös sinulle :)

Pilli kirjoitti...

Taitaa olla paperitukoksia liikkeellä! Reilu viikko sitten meidän printeri ei suostunut tulostamaan, vaan ilmoitti paperitukoksesta. En löytänyt mitään tukoksen tapaistakaan. Ja mikä oudointa: valokopiointi kyllä onnistui, vaikka samaa reittiä se paperi siinäkin kulkee. Ei osannut Puolisokaan asiassa auttaa. Laitoin virtaa pois ja päälle ja vaikka mitä tein. Parina päivänä kokeilin toiveikkaasti, mutta sama juttu aina. päätin sitten vielä yhtenä päivänä kokeilla odotellessani, milloin Puoliso ehtii avata koko laitoksen. Sitten se vain toimi! Lienee ollut levon tarpeessa tai muuten vain näkästynyt.