torstaina, syyskuuta 04, 2008

Askartelua

Niin se kuukausi sitten vierähti tosi nopsasti decomatskuja vaihdellessa, kuten vasi tänään saapuneessa kirjeessään totesi. Tämä oli nyt sitten viimeinen viidestä lähetyksestä. On ollut kiva tutustua Vasiin, ja olen iloinnut jokaisesta saamastani lähetyksestä tosi paljon. Kaikki on ollut kuin minulle mitoitettua.
Tämän viimeisen lähetyksen teemana oli vihko, kansio tms. ja lisukkeeksi jotain yllätysmateriaalia. Vasin lähetys oli kauniissa kirjekuoressa. Tässä kuvassa myös se kansio:
Minä tykkäänkin tosi kovasti noista minialbumeista, kuten olen täällä aikaisemminkin kehunut. Ovat sopivan kokoisia jollekin teemalle, ja kaikki aukeamat ovat jo valmiiksi kauniita pohjia.

Kun avasin paketin, katselin, että missäs se Vasin lupaama ATC-kortti oikein on, mutta siinä albumissahan se! Eli tässä ihana kortti:
Vasi on loistava korttien tekijä. Tämä on kiva liittää kokoelmiini ihailtavaksi! Sitten muu lähetys:
- Jossa oli hienosti otettu huomioon viehtymykseni sekä vintageen että aasialaiseen kulttuuriin. Ja siivekkäitäkin löytyi! Tähdet sopivatkin mukavasti tuleviin joulukortteihin, ja nuo lilat paperit ovat todella kauniita myös. Ja kiinalaisaiheinen kortti on aivan upea! Sydämellinen kiitos vielä kerran, Vasi!
Oma lähetykseni matkustikin sitten taas Sofiannalle (joka kertoi pitävänsä punaisen sävyistä):
Marelon järkkäämä "lasten syksynalun piristysvaihto" (lvaihtoja) matkasi meiltä 5-vuotiaalle Adalle:
ja 8-vuotiaalle Marikalle:

Eilen päättelin ensimmäiset Sukkasadon villasukat, pikkuneidille, perussukat kokoa 35:
Tänään pitikin sitten maalata. Etsin jo ideamallin eteen ja maalauskankaankin kaivoin yläkerran varastosta, mutta niin vain jäin nalkkiin noihin ATC-kortteihin, joita väkertäessä menikin sitten koko päivä. Tulihan näitä tehdyksi, erilaisiin vaihtoihin, mutta laskeskelin, että vielä on noin 25 kpl (!) rästissä:


Ja nämä ovatkin jo muutaman päivän takaa, anne S.:n musiikkiaiheiseen ATC-vaihtoon tekemäni kortit:
Loppuilta taitaakin mennä omia villasukkia neuloessa. - Ai niin, ja onhan tuossa yksi pistelykin tulossa, kun harrastusaiheinen ristipistovaihto (vaihtoja) on vielä minun osaltani lähettämättä. Huomenaamulla käyn pitämässä syksyn ensimmäisen pyhäkoulun tutussa päiväkodissa, ja sinnekin täytyisi etsiä pikkuisen "silmänruokaa". Taidanpa kertoa Mooses-vauvasta kaislakorissa...

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onpa se melkoista korttisouvia siellä, ainakin näin sivusta seuranneesta vaikuttaa siltä! Taitaa olla paras pysyä näissä puikkohommissa vaan, meikäläinenhän jäis heti koukkuun tuohonkin hommaan.

Heidukka kirjoitti...

Moikka!

Tulin vieraaleen sinun sivuillasi ja kivat sivut ovat sinulla.
http://heidukka87.vuodatus.net
heidi.rusi@pp.inet.fi