perjantaina, elokuuta 01, 2008

Varastojentarkastelupäivä

Tänään olikin semmoinen askartelutarvikkeiden inventaariopäivä. Tutkailin jo valmiiksi, mitä tulen laittamaan salaisille ystäville ja deco-materiaalivaihtoon. Se olikin oikein hauskaa puuhaa! Samalla tuli palautettua mieleen, mitä varastoista löytyykään.
Yhden pistelyn tein valmiiksi, mutta, jälleen kerran, ei voi vielä esitellä, joten ei maha mittään.
Sitten näkersin pari korttia. Edellisen postauksen Jehkotar-haasteeseen oli mukava askarrella. Malli on selkeä, mikä sopii kovasti minulle.
Sitten tämä toinen kortti: Ylihuomenna on miehen siskonpojan konfirmaatiopäivä. Tunsin pakottavaa tarvetta laittaa onnittelukorttiin motskarin, kun poika sai mopokortin juuri ennen riparillemenoa. Tuo laastaripolvipoju jotenkin vain sitten siihen luontui. Toivottavasti ihan rakentavassa hengessä, ettei siis tunnu liian tätimäiseltä ("tsoh, tsoh, poika; ajahan varovasti!") Pojan väritys on nyt taatusti sävysävyyn. Kas, kun tilasin 3 pakkausta 5 kpl:een ProMarkereita, jotka saapuivat tänään. Avasin paketin ja tuijotin hämmästyneenä, miten olinkin tuommoisia värejä tilannut. Enpä yhtään muistanut... Sitten rupesin epäilemään ja tarkistin tilauksesta: 2 pakkausta 3:sta oli vääriä. Voi veljet. Sitten vain postiin lähettämään takaisin, ja odottelemaan, että tulee oikeat paketit tilalle. Niin, että 5 kynällä saa sitten noin monta sävyä...
Edellisen postauksen nalle-3D oli kiva leikata ja koota, kun kuva on iso ja selkeä. Toista on tuon moottoripyörän kanssa! Se todellakin on myös 3D! Mutta kun toimeen ryhdyin, niin hammasta purren sitten vain loppuun asti...
Vielä täytyisi ehtiä kipaista koiran kanssa pieni lenkki, joten tämän päivän kirjoituksissa on lyhyestä virsi kaunis...
Sunnuntaina riittänee ainakin kirjoitettavaa, kun kirkollamme on paikallisten maatalousnaisten ja kumppaneiden Äiti Teresa -peittoja näytillä. Täytyy muistaa ottaa sinne kamera mukaan!

4 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kiva kortti mopoilijalle!

Intsu kirjoitti...

Kyllä hieno kortti riparilaiselle! Upea on nallekorttikin. Sinä se osaat!
Mulla on keittiön kaappien siivoukset kesken,mutta pakko oli karata koneelle,ihan hetkeksi vain....Ketä nyt innostais yhtämittainen kaappien siivous!
Ai että varastojen tarkastelu! Mä en uskalla varastoja tarkastaa,en ainakaan lankavarstoja,minähän pyörtyisin pian itsekin,jos sattuisin huomata niitä olevan NIIN PALJON:)

Ninnalisa kirjoitti...

Käypäs blogissani. Siellä on sinulle jotakin...

Mireli kirjoitti...

Oletpa taidokkaasti leikannut tuon moottoripyörä-kuvan! Itsekin käytän jonkinverran 3D-kuvia, ja olen kyllä välillä saanut oikein tosissaan keskittyä niiden leikkaamiseen. Varsinkin kun minulla ei ole tarpeeksi pieniä ja teräviä saksia aivan pienimpien yksityiskohtien leikkaamiseen :) Ei tietenkään olisi iso vaiva niitä hankkia, mutta ei vain ole tullut ostettua.