perjantaina, elokuuta 29, 2008

Poika kasvaa

Tänään inspiroidu-haasteessa piti "skräpistää". (Kiva uudissana: skräpätä & näpistää...) Haasteblogissa oli mallisivu, josta piti napata vaikutteita. Nappasin lähinnä tuon reunasta kasvavan kasvin... Jaa, no, revityn paperin käyttöä oli esimerkkisivussakin vähän. Minä revin enemmän, kun se jotenkin sointui noihin pojan "taiteellisesti" itse värjättyihin kotiverkkareihin:

Tekstinä on: "Pojalle lisää pituutta. Kesä 2008." Kaikki tutut ja sukulaiset, jotka ovat nähneet pojan viimeksi noin vuosi sitten, ihmettelevät, että paljonko tuo poika on oikein kasvanut! Ja onhan se! Sen näkää myös esim. housunlahkeista. Puujaloilla pitää kumminkin näemmä kävellä. Ehkä, että saisi hiukka lisää pituutta vielä?

Kasvi kulmassa ilmentää kanssa kasvua (niinkus varmaan itsekin oivalsit...) Kasvi on itse piirretty, perhoset leikattu lehdestä. (En malttanut olla liimaamatta siihen noita leikkausjämiäkin, kun sattuivat olemaan sopivan värisiä.)

9 kommenttia:

AnneHelena kirjoitti...

Kauniin sininen ihana sivu : )

pikkuhelistin kirjoitti...

Kyllä tuo kasvikiekura vaan muistuttaa alkuperäisen leiskan koristelua, hauska. Mielettömän hienosti sointuu muuten nuo paperit yhteen kuvan kanssa :) Tykkäsin kovasti myös tästä aiheesta.

xing kirjoitti...

Hieno sivu, kaikki elementit sopivat toisiinsa

manssu kirjoitti...

Kivasti jatkuu kuvan värit taustassa!
Kiva idea!

Shys kirjoitti...

musta ihan tuntui että olisin ollu tossa pihalla myöskin. kiva sivu ja mun mielestä hienoa että käytit myös 'roskat' koska ne ei ollenkssan näytä roskilta.

Pia K kirjoitti...

Hei enkös kommentoinutkaan tänne vielä... Aivan ihanat sävyt koko sivussa ja tosi kiva aihe - niin ja juuri sopivasti skräpistetty!

Bridget kirjoitti...

Väreiltään tosi ihana sivu! Tykkään myös noista perhosista tosi paljon.

Wilhenny kirjoitti...

Kiva sivu, olet hienosti korostanut sivun ideaa koristeilla!

Peikkotyttö kirjoitti...

tooosi ihana sivu. :)