sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Voihan vitsi

Kiitos vaan vielä kerran kovasti kaikille viime päiviä piristäneistä vitseistä! Ei hassumpi muuten ole tämäkään: - Ainoa vika on se, ettei se oikeastaan ole vitsi. Kas kun päivät menevät näin: , niin tietäähän sen, ettei siivoukselle jää energiaa (eikä minkäänmoista kiinnostusta, sen puoleen).
Vitsiksi menee välillä tämä meikäläisen ajatuksenjuoksukin. Vilkaisin eilenillalla ulos ikkunasta ja näin käen juoksevan kipin-kapin takapihan poikki ja pysähtyvän kököttämään pitkiksi ajoiksi ison pihakuusemme alle. Ihmettelin ääneen: "Mitähän tuo käki tuolta kuusen alta etsii?" - No, isäntä siihen: "Käpyjä..." - Jess! (Huom. Sehän ei siis ollut käki vaan käpytikka...)

Eilen ei mikään hääppöinen ilma ollut. Tuuli navakasti ja pilvistä oli. Vaikka "arskakin" välillä paistoi, taivaalla oli enimmän aikaa aika uhkaavia pilvenlonkia. Patskuhan ei tietenkään siitä hätkähtänyt (- se hätkähtää vasta, kun jyristää - ja sitten sitä uikutusta piisaakin):

Katsopas muuten, mimmottinen kuoppa on Patskun takana. Se on kaivanut pihalle "viilentymiskolon", jossa se viettää kuumimmat hellepäivät. Muuten se kyllä tykkää auringossa makoilemisesta melko lailla lämpimänäkin päivänä, paksusta turkistaan huolimatta. Liekö se sitten verenperintöä, jos hänen isänsä on se naapurin jo edesmennyt koira (niinkuin vahvasti ja perustellusti on epäilty), joka oli tuotu Espanjan auringosta tänne pohjolaan.
Nappasinpa sitten vähän "taivaskuvaakin" eilen:

Noissa kuvissa fiilis on vähän kuin Suomi-Filmeissä parhaimmillaan: Niissä heinälatokohtauksissa, tai kun joku ison talon isäntä hilluu hullunkiilto silmissä, viinapullo kourassa...
Periaatteessa tykkään kovasti katsella vanhoja suomalaisia elokuvia, ja ne kuuluvat ehdottomasti osaksi Suomen Suvea. Vaan eilistä Teuvo Tuliota en kyennyt katselemaan, oli se vaan niin heppoinen. Onneksi illalla tuli "Vain muutaman dollarin tähden". Se korvasi kaiken, ja sai muuten neulan lentämään! Valitettavasti vain en voi laittaa tähän kuvia omasta pistelystäni, kun se on se "Lennun Ristipistovaihtoon" menevä. Pikkuneitikin teki viimeisen päälle hienon kortin, mutta siitäkään ette näe kuvaa, kun se menee "Lasten Salainen Askarteluystävä" -vaihtoon, niin, että käsitöistä ja askartelusta ei toistaiseksi heru kuvallista antia.

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Ihania luontokuvia!

Intsu kirjoitti...

Voi,tuo Patsku on niinkuin meidän Sindi,turkin väriä,kuonoa ja katsetta myöten.Sindi vain on pulska,kuten emäntänsäkin:) ja korvat ovat täysin luppakorvat.Kyllä sanon minä,että se parka on ollut aivan poissa tolaltaan,kun on vauvoja meillä. On niin mustis,kaiken aikaa sitä saa paijata,kun normaalisti makoilee tyytyväisenä. Näkkee,että se on aivan väsynyt ja masentunut.
Niin ihania taivaskuvia sulla. Minähän katselen aina taivaan värejä ja mietin miten valtavan paljon värisävyjä voi taivaastakin löytyä.

Pilli kirjoitti...

Varsinkin väsyneenä tai ollessani keskittynyt ajatuksissani ihan johonkin muuhun, satan minäkin puhua puuta heinää; niin tekevät perheessä joskus muutkin. Näistä sitten jää elämään aina jokunen "inside joke". Jos tapauksesi olisi sattunut meillä, saisin varmaan kuulla luontolenkillä, että " Katopa, käen kolo tuossa lahopuussa" tai " Kuuntelepa, kun käki nakuttaa kävyistä siemeniä". Ja kesäisiä pelejä harrastaessa minua kai pyydettäisiin heittämään käkeä...

Liisa kirjoitti...

Ihanat on taivaskuvaukset. Tiedoksi, että Marelolla taas uusi ristipistovaihto!!!