tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

Postia sinne ja tänne

Tänään touhusin Nalle Puh -aiheiseen nämä hunajaisen pisteliäät (- mitähän sekin tarkoitti? Kuulosti vain kivalta paradoksilta) kortit:

"Mettä ja vettä", "Kypsiä jo", "Hunajalla silattu" ja

"Jihuu!", "Hunajakakkua" sekä

"Hellettä" ja "Bubbles". - Monasti näistä ATC-rinkikorteista tulee aika samanlaisia keskenään, mutta Nalle Puh -aiheesta oli kiva keksiä vähän yksilöllisempiä teemoja, niinkuin oli muuten aikanaan Muumit -aiheestakin, josta sainkin tänään postissa kortit:

Heidin, Ullan, Marjan, Tuulan, Anjuskan ja Merituulin ATC-t. Hienoja kaikki tyyni! Näitä tutkailin pitkään ja hartaasti. Kiitos kaikille taiteilijoille!
Tämä viikko on ehtinyt olla jo komea korttiviikko, eilen tulleista Kotilaiskan korteista alkaen. Tänään "kesäisen korttivaihdon" sato tipahti syliini paperi40:ltä. Valtavan kauniit ja kesäiset kortit:

Vasemman- ja oikeanpuoleinen herättivät erityistä ihastusta ideoillaan. Tässä oikeanpuoleinen avattuna:

Korttitarvikkeet, joista saa oikein mainiosti kauniin kortin (väritkin sopisivat jo valmiiksi yhteen):

Ja lisukkeet, jotka ovat viehättäviä kaikki tyyni! Tildoista ilahdun aina, kun niitä ei ole tullut toistaiseksi itse ostettua, perhoset ja enkelit ovat myös taattua kamaa - onhan niillä siivet, jotka "vetävät minua puoleensa" aina vaan, ja koiranpennuthan ovat aina ihania! Kiitos kovasti!

Nämä lähtivät minulta korttivaihdossa omii:lle, eli ylhäältä alas: itsetehdyt kortit, korttitarvikkeet yhteen korttiin ja ilahduttamiseen tarkoitettu yllätys:
Ja toivoakseni nämä tipahtivat tänään Malwiksen postilaatikkoon blogini "kymppitonnin" arvontapalkintona:

Peikkotytölle lähetin meriaiheisen yllätysvaihdon, josta tässä yllä itsetehdyt osat, alla muu asiaankuuluva tilpehööri:

Noista napeista täytyi napata oikein eri kuva, sillä enpä ole pitkiin aikoihin saanut yhtä ilahduttavaa "heureka"-elämystä kuin löytäessäni nuo kaksi ankkurinappia ja Silja Line -napin, jotka laitoin pakettiin mukaan. - Sokean kanan jyviä...
Posti on kyllä kotiäidin elämän suola!

1 kommentti:

Malwis kirjoitti...

Tänään tosiaan oli postilaatikossa odottamassa IHANA yllätys! ♥ Kuori löysi perille ja oli mitä ihanin, kiitos siitä!