keskiviikkona, heinäkuuta 23, 2008

Mistä pappi tykkää?

Olen tässä osallistunut jo vinoon pinoon erilaisia vaihtoja lyhyen blogitaipaleeni aikana. Vaihdot ovat niiiiin kivoja. Vaikka useimmat vaihdot ovatkin tulleet jo jollain lailla tutuiksi tulleilta ihmisiltä, ajattelin, että ehkä minunkin kuuluisi helpottaa vaihtokavereideni urakkaa lisäämällä tuonne sivupalkkiin linkki Mistä PuikkoPappi tykkää??? Pappi kun tykkää aika monista muistakin asioista kuin lipereistään (joita meillä naispuolisilla ei tietystikään edes virkapuvussa ole). Täydentelen sitä sitten pikkuhiljaa, kun muistan, mistä minä oikeastaan tykkään - heh-heh... Sen uloskirjoittaminen kun ei näemmä ollutkaan niin helppoa, kun tulee aika harvoin eriteltyä moista asiaa.

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hirveää! En ajatellut ollenkaan, että olisi lupakin tarvinnut kysyä Lateen! En vaan ole koskaan linkittänyt kuvaa ja innostuin niin, kun olikin hyvin helppoa Lauran antamien ohjeiden mukaan. Ja Laura pitää Latesta "ihan sikana" ja pikkukakkosen linkki on tosi jees mun blogiin.

Ritu kirjoitti...

Mielenkiintoinen lista. Olet tosi monipuolinen pappi. Voisit perustaa taide-käsityö -painotteisen seurakunnan. Mutta täällä netissähän sellainen jo toimiikin :)Taidat pystyä toimimaan myös kantturana (lempinimi mun tutulle kanttorille:) tarvittaessa. Minä tykkään erityisesti lukea filosofis-ppsykologis-arkisia pohdintojasi, jatka niitä !

Natsu kirjoitti...

Kiva idea tehdä tuollainen lista. Olet monipuolinen ja tosi mielenkiintoinen ihminen. Olen kommentoinut nykyään harvoin juttujasi, mutta olen kyllä käynyt täällä lähes joka päivä.