maanantaina, heinäkuuta 14, 2008

Kortitti

EDIT: Käypäs muuten ihmettelemässä 3D-pistelyitä thenutmegcompany - iik! - Vähän haastetta kokeneemmallekin pistelijälle, kuten Windsorin linna...

Ja sitten "omaa" asiaa. , aiheena RUNO, Kotilaiskalta saapui tänään:


Kiitos kovasti! Kortit ovat kauniita, ja ranskankielinen tekstisivu mielenkiintoinen. Ja nämähän lähtivät minulta Kotilaiskalle: /
Tilaamiani ristipisto- ja askartelujuttujakin posteljooni laatikkoon kantoi, mutta koska laitan niitä ehkä Salaisille Ystäville tässä lähitulevaisuudessa, niitä ei voi nyt julkaista. Tämmöisiä "tylsiä" vain voi:
Eilisillan touhuja sitten. Meri-aiheisia ATC-kortteja:"Monta solmua tunnissa","Tee elämästäsi seikkailu" ja"SeaLife".

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi mahoton,miten ihanat ja upeet atc-kortit. Varsinkin tuo Jack Sparrow ;) Olet taitava noissa korteissa.

Intsu kirjoitti...

Kertakaikkiaan miten kortit voivatkin olla noin hienoja!!
Kuule,ei kai te meidän leipää syö:) Ei me taideta pystyä rakentamaan koko maailmaa, joten on hyvä jos muutkin käyttävät käsiään.Meidän yritys on pieni perheyritys. Isännän lisäksi työmaalla on meidän kaksi poikaa. Kaikki tehdään itse. Ainoastaan muurari tekee ulkomuurauksen ja sähkömies pitää olla. Muuten putkityötkin tehdään itse,ainoastaan lopuksi kytkennät käy putkimies tarkastamassa. Jopa perustussten kaivuut on omaa työtä,kun on oma kaivinkonekin. Niinkuin sanoit,köyhä joutuu tehdä itse.Vävy venkula oli opettanut lapsenlastakin laulamaan:
"Vaarilla on velkaa,Se vaarin velka on ,hiiala,hiiala hei!Velkaa siellä,velkaa täällä ,joka puolella velkaa,hiiala,hiiala hei :):)"

Ninnu kirjoitti...

Vautsi niitä 3D -ristipistoja! Aika hienoja (ja varmaan haastavia).

Ihana tuo ristipistoperho! ja kivoja nuo meriaiheiset atc:t.