perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Ihan ufo juttu

Ihan kumma juttu, kun olen yrittänyt julkaista Theme Thursdayn haastetta, vaan eipä onnistu sitten millään, vaikka muut tekstit onnistuvat! - Ilmeisesti Blogger ei tykkää kortistani, sillä kun lisään ko. kuvan, otsikko häviää. Täytyy vielä koittaa yhtä toista reittiä. - No, onnistuihan se! Eli:
Theme Thursday, aiheena rakkaus, romantiikka ja häät, love, romance and weddings:

Punainen ei oikein ole värini, mutta halusin nyt yrittää näillä vaihdoista saaduilla materiaaleilla (vain perhoset ovat oma ostos). Red is not my colour, but I decided to try.
Voi hyvänen aika! Jouduin luomaan kolme kertaa linkin haastesivuilta tähän postaukseen, että sain sen toimimaan. Tuntuu olevan todella heikko päivä noin teknisesti, eli lienee parasta keskittyä muihin asioihin! This is not my day with those links, so it may be better to consentrate on other things...

5 kommenttia:

Bettie kirjoitti...

Makes me smile!

severine kirjoitti...

trop rigolote ta carte !!
bizz, Sév.

Intsu kirjoitti...

Taas täällä on vaikka mitä kivaa. Aah,oih mitä ihanuuksia sä olet tilannut! Tuo näyttelypaikka on suremmoinen.Minäkin olen ajatellut ja katsonut monta kertaa vanhoja kirjomuksia,ryijyjä,kaikkia käsitöitä,että miten ihmeessä ihmiset ovat olleet niin aikaansaavia ja kaunista jälkeä ja käytettävissä oleva materiaalivalikoima on ollut vähäinen nykypäivään verrattuna. Minä muuten asun museon naapurissa. Tuon museon nimi on Ränkimäen museo.
Joo,se teidän Patsku muistuttaa meidän Sindiä. Väritykseltään samanlainen ja kuonokin:)

Stempelchaotin kirjoitti...

Wow this is absolutely gorgeous.
Great card. Love them.

Faye kirjoitti...

Such a delightful card. Really nice.