maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Ötökkäbongailua

Täytyy aluksi vähän keventää sydäntä: tuntuuko kenestäkään muusta, että ihmiset ovat muuttuneet suorapuheisuudessaan pahansuoviksi? Mieheni on kaupungin työ- ja kuntoutuspalvelussa ohjaajana. Tuntuu häijyltä vierestä kuunnella, kun ihmiset haukkuvat hänelle noita työllistettyjä ja kuntoutujia. Eivät kuulemma tee mitään, vetävät vaan tupakkia ja syövät eväitä... Amerikassahan on (tai ainakin oli) "What would Jesus do?" -liike, ja siinäpä olisi itse kullakin miettimistä, että miten asennoidumme noihin yhteiskuntamme heikkoihin lenkkeihin... Lopultahan se on melkoista sattumaa, mille puolelle "aitaa" itse karsinoidumme. Ja sitten kevyempää asiaa:
Jos haluat nähdä, miten palkitsen itseäni kuukauden fufoilurupeamasta, kurkkaa Palkintoa itselle.
Tänään tuli hovinaisen (hovinainen.vuodatus.net/) emännöimän koira-aiheisen ATC-ringin kortit, jotka tietysti minua näin koiraihmisenä hirmuisesti ilahduttavat:
Ja tekijät esiin vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Merituulin "Koira", Pikku-Geisha, Tupu58, Ullan "Kaverukset", Jenskuliinin "Koiria" ja Marjan "Kodin lemmikki". Kauniisti ja ajatuksella askarreltuja kortteja. Kiitos kovasti jokaiselle kortintekijälle.
Itsehän rustasin tähän rinkiin nämä: Postipoika oli taas ahkerana, ja tuli toinenkin vaihto! Ritulta saapui KESÄ, jälleen kerta kaikkiaan ilahduttavana kokonaisuutena. Jo kuoressa oli mitä osuvin sarjis:
Tässä kauniin kesäiset itse askarrellut osat:
Ja kortin värssy sisältä kanssa:
Hannele Huovin runo oli lasten mielestä vallan hauska. Sitten muu paketin sisältö:
Kiva, kun oli paljon lintuaiheita. Niistä minä tykkään. Arvata muuten saattaa, että tikkarit katosivat vikkelästi himokkaisiin suihin... Kiitos kovasti!Download 'Balloon Girl'
Minun lähetykseni Ritulle pääsee matkaan vasta huomenna, eli jos satut lukemaan tämän ja haluat säilyttää salaisuuden, hyppää yli seuraavat kuvat. Tässä itse tehdyt osat:
Kortin kääntöpuolella on runo - auts, ei kovin hyvällä käsialalla, mutta sovitaan, että sisältö on tärkein! Runo on muuten selkorunokirjasta:"Hei, valkovuokot!/Huhuu, ojan rentukat!/Moi, leskenlehdet!/Meissä jokaisessa asuu nyt pieni mehiläinen." (Tuula Korolaisen runo)
ATC-korttini voit tsekata tarkemmin linkistä: . Ja sitten loppu sisältö kirjekuorestani:
Ja sitten vihdoin niitä lupaamiani ötökkäbongailuita tämänaamuiselta kävelyretkeltämme pikkuneidin kanssa. Ensin tosin menninkäisen naavapartaa:

Tyttö haluaa aina kuvata heppoja kanssa. Ja miksipä ei. Näitä heppaheppuja en ole ennen näille sivuille tuonutkaan:

1 kommentti:

Nohna kirjoitti...

Kerranki kiva kuva hepoista!