maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Silkkiselle tielle!

Tämä aamupäivä meni mukavan rennosti näitä selailemalla:
Etsiskelin kesäloma-aiheiseen ristipistovaihtoon sopivaa ideaa, ja taisinpa aika kivan löytääkin! Enpä muuten muistanutkaan, että minulla on näin paljon kirjontalehtiä jemmassa... Sitten on vielä ne AnnaBurdat, Suuret Käsityölehdet, Uudet Käsityöt- (jonka julkaiseminen on jo lopetettu), IdeaJournalen- (jonka julkaisu myös on jo vuosia sitten lopetettu) ja Kauneimmat Käsityöt -lehdet, joissa on silloin tällöin kirjontamallejakin julkaistu. Jotenkin nuo vain unohtuvat hyllyyn. Hyvä, että joskus on syy kaivaa ne esiin. Ne ovat tosi hauskaa selailtavaa: kuinka paljon unelmia, ja kuinka lyhyt onkaan elämä kaikkien toteuttamiseen!
Tietysti netistäkin löytyy vaikka mitä kivaa, ihan helpostikin, kuten tämä kiva ja hyödyllinen pistelyidea, jota on ihan pakko ehtiä joskus kokeilla, Pistelijän kirja:Patsku tässä sinua muistuttaa, että huomenna on se blogisusi Urhon nimpparipäivä. Laitapa siis minulle kommentti huomisen vuorokauden aikana, ja kerro lahjaideasi Urholle! Siten osallistut urhomaisen pikkupaketin arvontaan!
Jos tuntuu, ettei jaksa puikot suhista, tai muuten vaan ahistaa, klikkaapa näitä "Silkkiteitä" ja katsele ynnä kuuntele:

4 kommenttia:

Tirsu kirjoitti...

Kiitos valtavasti noista Kitaron linkeistä! Katselin ja kuuntelin nuo kolme ja niiden lisäksi monta muutakin. Ihanaakin ihanampia kaikki. Tuli hyvä olo...

kikka kirjoitti...

Vastavierailulla täällä!Ihanaa on tuo Kitaron musiikki.Olen sitä jo vuosia sitten kuunnellut ekan kerran ja tykästynyt!
Urholle voisi lahjaksi antaa vaikka kasan Dentan purutikkuja...Pysyisi "suden" hampaat isku kunnossa.Sehän olisi terveelinen ratkaisu ja sekä joka tuli mieleen...Tosin pitkä, ylimääräinen lenkki/uintiretki voisi olla myös mieleen....

Anutiina kirjoitti...

Urholle lahjaksi uimalasit BD

MysteryKnitter kirjoitti...

Silkkitie...Aaahhh....Tiedän sen sarjan. Harmi kun sitä ei pysty lainaamaan kirjastostakaan. Aargh! Epäreilua minusta! Ja se musiikki...aah! Ihanaa.