torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Jussia odotellessa...

(EDIT 22:02: Lisäilin loppupostaukseen mittumaarin yrtit...) Eilen oli ihan uskomattoman utuinen ilta! Vettä oli satanut jo niin pitkään, että maasta riitti kosteutta, mitä nousta! Näkymä kuistilta siinä iltayhdeltätoista:
Todellisuudessa, ilman kameraa, näki vieläkin vähemmän:
Tunnelma oli kuin jossain Englannin nummilla. Tiedä, vaikka olisi nähnyt Baskervillen koiran, jos oikein tarkkaan olisi katsonut (ja S. Holmesin tietysti myös, kaksilippaisineen).
Holmes olisi varmaan osannut ratkaista arvoituksen, mitä kummaa tässä tehdään?
No, arvaahan sen...

... asennetaan tietysti pesukonetta. Jalat tukevasti ilmassa! myspace layoutTämä on sitä rakkautta: isäntä paiskii töitä ja emäntä häärii kameran kanssa vieressä. (Tulee mieleen ne elokuvat, joissa emäntä makaa äheltämässä synnytyspöydällä ja isäntä pyörii ympärillä videokameran kanssa.) - Toisaalta: ei me molemmat oltaisi mahduttu tuonne koneen taakse...
Rasitustesti on sitten poljettu, ja hengissä selvittiin, Luojalle kiitos! Ei tullut pahasti rytmihäiriöitäkään, mutta lisälyöntejä tuli niin paljon, että oli pakko lopettaa, vaikka lihaksisto ja keuhkot olisivat vielä hyrränneet. Jälkeenpäin tietysti tuli mieleen, että lopetinko turhankin lyhkäiseen, kun olisin jaksanut vielä. Voihan olla, että olisi tullut häiriöt paremmin esiin, jos olisin polkenut vaan. Jotenkin vain meni sisu kaulaan, kun alkoi huimata ja tuli vähän hutera olo. No, se suoritus on nyt tehty, ja saan minäkin levollisin mielin varrota Jussin viettoa!

Vaan eipä meillä se Jussi juuri muista päivistä poikkea. Jos on hyvät ilmat, pihagrilliä voidaan sytytellä. Muuten olemme täällä perheen piirissä, niinkuin yleensä aina. Mitä nyt koiran kanssa käymme lenkillä vaihtelevilla kokoonpanoilla. Mutta mitäpä sitä lomaohjelmaa väkisin vääntämään, kun kerran juuri näin on hyvä!
Lapset vähän puhuivat Särkänniemeen menosta, mutta kun me isännän kanssa hetken maalailimme kauhukuvia, miten vempeleissä oksettaa ja miten siellä joutuu jonottamaan ja kaikki maksaa, alkoivat lapsetkin kääntyä kannallemme, että ollaan luonnon helmassa vaan.
Sitten vähän haaveksintaa juhannusta odotellessa (klikkaa Taunoa):
video
- Ja siitä tuli niin "mittumaarinen" olo, että pistetään yrttejä tyynyn alle omalta pihalta (ruusuja pitää kyllä varoa...):

5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Hyvä, että selvisit rasituskokeesta! Kuulosti aika hurjalta.

marelo kirjoitti...

Onnea rasitustestistä selviämiseen ja hyvää juhannusta. Särkänniemeen sukulaislapsekkin on karttanut, mutta onneksi ei ole korttia eikä autoa millä mennä

Ritva kirjoitti...

HYVÄÄ JUHANNUSKSEN AIKAA :)

Ne on aika rankkoja nuo rasitustestit, kuulemma...

Mireli kirjoitti...

Ihanaa kukkien väriloistoa! Täällä tuntuu kesä olevan jotenkin myöhässä.. saisi ihan tosissaan etsiä, jotta saisi tarpeeksi kukkia juhannustaikoihin :) Vaikka eipä tuolla väliä.

Aurinkoista Juhannusta!

Anutiina kirjoitti...

noi sun öljymaalaukset on aivan ihania, tykkään. :)