lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

5000 lähestyy... - ja meni jo!

Minulta on kyselty, millaisia saarnoja pidän. Missään nimessä saarnaaminen ei ole vahvin alani (paitsi tietysti aviomiehelle saarnaaminen), mutta jos haluat lukea huomisen päivän saarnani, se löytyy linkistä: Konfirmaatiosaarna 15.6.2008. - En kehuisi, että se on kummoinen, mutta saarna nyt kumminkin... Sitäpaitsi saarna "elää" koko ajan, joten lopullinen versio on arvoitus, ja paljastuu vasta huomenna, suullisessa muodossa.
- Ettei nyt ihan menisi pelkäksi juhlimiseksi: autonrämämme kytkin hajosi tänään. Juuri, kun piti lähteä konfirmaatioharjoituksiin!
Onneksi ystävällinen naapuri pelasti pulasta ja lainasi autoaan: siunattu kyläyhteisö tämä!
Huomenna lainataan sitten mummun autoa, kun isäntä ei osannut vielä korjata vikaa. - Huh! Välikevennykseksi vähän seesteistä maisemaa tästä ikkunan (ja tietokoneen näytön) takaa:EDIT: ARVONTA SIIS RATKESI. (Arvonnan syy, motiivi ja vaikutinhan oli siis tämä: Nyt ollaan jo tosi lähellä, eli ole tarkkana, ja ilmianna itsesi kera jonkinlaisen yhteystiedon, jos huomaat olevasi 5000:s vierailija!)
Voittaja löysi itse itsensä, eli: Oikein paljon onnea, Sari!
- Palkinto lähtee maanantaina!- Ja nyt sitten odotamme vain Urhon-päivän arvontaa, ja sen palkinto onkin urhomaisempi...
Get FREE Smileys today!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

5000 :)

marelo kirjoitti...

Onnea Sarille 5000 bongauksessta. Itse olen 5002

Ritva kirjoitti...

Minä(kin) olen kysellyt, millaisia saarnoja teet ja kiitos siitä, että jaoit nyt tuon meidän kanssamme. Sinulla tuntuu olevan ainakin tämän saarnan kohdalla juuri oikeanlainen ote nuoriin, hyviä ja ytimekkäitä vertauskuvia ja tarinoita; toisaalta siitä välittyi "oikeanlainen" välittämisen tunne, uskallus ja persoonallinen ote. Pidin todella paljon - olen ollut jonkin kerran noissa tilaisuuksissa ja monesti ne on tätä tuttua "pullamössöä" - kiitos :)