lauantaina, toukokuuta 31, 2008

Onnea kaikille luokaltaan päässeille!

Onnittelut kaikille valmistuneille, niin "ylioppineille" kuin muillekin! Ja onnea kaikille luokaltaan päässeille. Ja erityisen paljon onneahan tarvitsevat he, jotka eivät päässeet, joten onnea heillekin...
Arvasinhan minä, että kyllä se päivä paistaa taas risukasaan, kun uusi aamu koittaa! Onneksi olen nopea selviämään noista alhokausista.
Pari kuvaa pienistä ristipistoista, jotka tein mekkooni. Niskaan tipu:
- Oho, pääsi niskahiuskin kuvaan mukaan. Sorry. Lintusen malli on tihrustettu ristipistotöitä mainostavan lehdykän valokuvasta, joten se on aika vapaasti tulkittu, niin värien kuin muodonkin osalta.
Ja rintataskussa on ruusu:
Tämä malli tuli puolestaan joskus jonkun lehden mukana näytepakkauksena, muistaakseni. Kauan se odotti laatikossa, että mitä tuollakin lapulla tekisi. Mekossa se löysi paikkansa ihan sydämen päältä.
Tähän mennessä esiinpengotut fufojuttuni löydät linkistä Pastoroidut fufot.

5 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Kaunista kirjontaa!

Pilli kirjoitti...

Kauniit kirjontasi ovat varmasti mekkosi se jokin! Eiliseen postaukseesi viitaten: minä sain kuntoutustuen jatkopäätöksen viime viikolla; ei sen käsittelyssä mennytkään kuin hieman alle kolme kuukautta. Minulla tukea tulee heinäkuun loppuun ja syksyllä oletan kokeilevani jotain työtä kodin ulkopuolella pitkähkön tauon jälkeen. Mitä se sitten mahtaisi ollakin; opettajan työ tuntuu ainakin vielä liian rankalta. Mukavaa ripariaikaa ja siunausta matkaan!

Ritva kirjoitti...

Onpa kauniita, oikeita vanhaa aikaa henkiviä :))

marelo kirjoitti...

Moikka!
Ilmoittelen tälläisestä aiheesta
Iloista kesämieltä meille kaikille ikää ja sukupuoleen katsomatta vaihto menossa mun blogissani

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa kirjontaa!