perjantaina, toukokuuta 30, 2008

Inspiroitumista?

USEITA ELEMENTTEJÄ SISÄLTÄVÄ PALKKI oli nyt inspiroidu -haasteen teemana.
Hups, kylläpä tuli riemunkirjava skräppisivu! Oikeasti luonnossa näyttää paremmalta...
Tai no, selin, selin. Punainen "tervetuloa"-toivotus olisi pitänyt liimata suoraan, mutta eipä sitä enää saanut irti revittyä. Nuo pienet kuvat eivät tässä oikein erotu. Siinä ylemmässä on tytön vaihtopaketin sisältö, nalle mukaanlukien, ja alemmassa tyttö askartelee nalleaan. Joka siis on isossa kuvassa valmiina uusiin haasteisiin!
Tämä skräppisivujen aiheiden keksiminen on vähän väkinäistä, kun en halua laittaa kasvokuvia nettiin. Kai se sitten on tuloksen syntymisellekin ongelma, kun ei ole oikein tunne mukana, niinkuin ehkä olisi, jos tekisi vaikka perheenjäsenistä...
Kiitos, Ella Eliisa, "yksityisyydensuojausohjeistasi". Olet tietysti oikeassa! Tässä pureskelen sitä, että skräppäys ei ehkä ihan ole minun juttuni. Mikä ei tietenkään tarkoita, etteikö siitä voisi sitä tulla... Täytyisi ehtiä perehtymään ja suunnittelemaan. Täytyy katsoa sitten joskus, riparin - ja ehkä taidenäyttelynkin? - jälkeen... Monitouhuisuus joskus käy kanssa voimille, vaikka kaikki touhu olisi periaatteessa vapaaehtoista.
Hmm, kaikesta nyt huomaa, että tällä tädillä on vähän heikko päivä. Täytyy siis painua pehkuihin. Ehkä se aurinko paistaa huomenna tähänkin risukasaan!

4 kommenttia:

Ella Eliisa kirjoitti...

Heips!

Itse skräppään paljonkin kaikesta muusta kuin ihmisistä, tosin lähinnä kuvien puutteen vuoksi. Mä tykkään kaikenlaisista esineistä ja asioista, voin skräpätä vaikka aamupuuron ja kirjoittaa siitä, kuinka hyvää se oikeasti on ja kuinka sillä jaksaa, ja kuinka siinä täytyy olla juuri sitä ja tätä maistuakseen hyvältä! :)

Mutta on mulla sellaisia kuvia paljonkin, joista joudun suttaamaan naaman jos nettiin laitan. Omat kuvani sinne laitan surutta, mutta monista muista sumennan tai pikselöin naamat, ei siinä ole iso vaiva jos vain omaa sellaisen kuvankäsittelyohjelman. Jos ei sellaista ole, voi laittaa vaikka kuvauksen/skannauksen ajaksi jotkut pienet pyörylät naamojen päälle?

On kuitenkin tärkeämpää skräpätä itselle ja muistoksi kuin siitä lähtökohdasta, että mitä voi laittaa nettiin ja mitä ei. Joten rohkeasti tekemään juuri sellaisia sivuja kun "oikeasti" haluat, yrität sitten peittää sellaiset kohdat joita et halua muille näyttää! :)

Peikkotyttö kirjoitti...

hauska sivu, jollainlailla vauhdikas. :D

omuli kirjoitti...

Ihana, elämänmakuinen sivu! Skräppäys ei ole kaikkien juttu - eikä tarvitsekaan olla - mutta mielestäni sinulla harrastus on jo kivasti alulla, joten mielellään näkisin vielä lisää sivujasi :) (Mutta tietysti kannattaa valita aiheita, jotka ovat enemmän lähellä sydäntäsi... niin saat harrastuksesta enemmän irti.)

wiiks kirjoitti...

Eläs täti anna periksi!
Näitä on ihana katsella

- aloittelijana minulle on helpoin tehdä sivuja itselle tärkeistä asioista, ne tulevat niinkuin luonnostaan. Nämä "haasteet" antavat ideoita miten laittaa kuvat esille...

Tsemppiä harrastuksen jatkamiseen!