tiistaina, toukokuuta 20, 2008

Kämppä kuntoon?

Mustarastas-kaverini kävi taas kurkkaamassa touhujani:
Aamulla tuli joku mielenhäiriö (liittyy ehkä kevääseen), ja aloin lajitella vanhoja laskuja. Kumma systeemihän tämä on, kun kuitteja täytyy säilyttää vuosikausia. Toisaalta elämä on opettanut, että vääriä hälytyksiä muka maksamattomista laskuista on tullut ainakin seuraavana kalenterivuonna, ja on niitä aika vaikea selvittää, elleivät kuitit ole tallella. Tämä sotku odottaa minua edelleen tuolla pianon päällä, mutta ei sen selvittämisellä ole kiirettä. Ei se sieltä mihinkään katoa/ei sitä kukaan muukaan käy "varkain" selvittelemässä (huokaus):
Käytiin Patskun kanssa päivittäisellä luonnonnuuhkimislenkillä:Ja kyllä Pinsiö olikin taas tänään kaunis!

Postilaatikossa odotti EV "Juhlat" Ritulta. Kiitos! Lähetys vaatii 3-osaisen kuvaamisen. Ensin kokonaisuus:
Ihanan herkkä ja kesäinen (ja iso!) aski:
Ja todellisen taiturin ATC-kortit!
Hieno ajatus tehdä niistä pikkuriikkisiä onnittelukortteja! Todella hienoja ja kauniita!
Edit: Huomasin tuossa, että pitäisi kai laittaa vielä nämä minulta samaisessa vaihdossa Marelolle lähteneet kamat vielä tässä yhteydessä esille. Toivottavasti ovat huomenna perillä. Täällä kyläkaupalla kun homma toimii niin, että kun sinne vie päivällä postin, se lähtee vasta seuraavana aamuna liikkeelle. - Ollaan hittaita nääs, täällä Hämeessä!
Mukavaa oli myös, että sain Onnenpuun tilaukseni.

3 kommenttia:

marelo kirjoitti...

sä voit mun puolesta käydä keijukammarissa mainostamassa vaihtoa.

Liisa kirjoitti...

Ihana Vaihto lähetys Ritulta. Ritu lähettää aina ihania lähetyksiä, ja kortit on upeita.

Matleena kirjoitti...

Voi rentukatkin jo kukkivat! Meillä ei vielä varmaankaan, pitäisi kai lähteä tutustumaan seudun ojanvarsiin.

Tosi kauniita kortteja olet saanut ja muutakin mukavaa tilbehööriä, jota ymmärtääkseni käytetään korttien teossa. (Kuten huomaat, en ole oikein perillä tästä.)

Meillä oli muuten ennen sama homma nuiden kuittien kanssa, että niitä oli irrallaan. Homma helpottui kuitenkin huomattavasti, kun hoksattiin ottaa mapit avuksi. Aina kun maksat laskun, se kuitteineen mappiin. Ja kun mapissa on päivämäärä, tietää minkä ajan kuitit siinä on. Ja riittävän vanhat kuitit sitten vain uuniin tule ruoaksi.