perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Kevättapahtuma ja kirjallisuutta

Eilenillalla kävimme 4/6 perheenjäsenen kanssa päiväkodin kevättapahtumassa. Omat lapsemmehan ovat jo koululaisia, mutta olen yhden päiväkodin päiväkotikummi, ja siellä tämä tapahtuma nyt oli.
Pääosa ohjelmasta oli ulkosalla, mutta kun en voinut yksityisyydensuojan vuoksi ottaa kuvaa leikkipaikoilta, kasvomaalauksesta tai makkaranpaistosta, niin tässä kuva taidenäyttelystä:
Huom. kuvan oikeassa reunassa silkkihuivit, joita päiväkotilaiset olivat maalanneet äitienpäivälahjoiksi. Olikin hyvä idea! Silkille tulee aina hyvännäköistä jälkeä, eikä kuvioiden tarvitse olla niin tarkkarajaisia.
Pikkuneiti voitti arvonnassa kissamaisen polkupyöräntorven:
Huoneidenvaihtoprojekti etenee pikkuhiljaa. Samalla käsiin osuu yhtä ja toista mielenkiintoista. Tämän ampparipipon suunnittelin joskus johonkin kilpailuun, mutta itsekriittisyyden puuskassa en sitä lähettänyt:
Nyt perheen kaikki päät ovatkin siihen jo liian isoja, mutta kierrätykseen en sitä malta antaa, niinkuin en paljon muitakaan vauvanvaatteita. Muistoja, muistoja.
Unohtunutta kirjallisuuttakin löytyi lasten kirjahyllystä. Lempparirunokirja:
Ja viikon päästä alkavalla riparilla luetaankin rippikoululaisille satuja! Ovat nimittäin senverran hyviä nämä tässä kirjassa:
Täytyy kyllä sanoa, että tuo kirjastoauto on loistava palvelu täällä maalla! Lainasin eilen nämä ideamoottoreiksi:
Nyt menemme väsäämään lasten kanssa vaihtoa varten parit kortit, että saataisiin paketit huomenna postiin.
Nuo alla olevat skräppihaasteen ja korttihaasteen sain kerrankin molemmat valmiiksi jo perjantaina - wau!

1 kommentti:

Pilli kirjoitti...

Taas löytyi blogi, jota aion ruveta aktiivisesti seuraamaan. Kirjoitat hyvin ja miten valtavan paljon ja monenlaista olet ehtinyt valmistaa. Kiitos tämän kaiken jakamisesta!