maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Äitienpäiväfiilistelyä

Ensin vähän videota. Veden solinaa - ja Patsku syö ruohoa:
Eilen tuli valvottua yli puolenyön teknisten ongelmien kanssa. Sähköpostin palvelin ei suostunut siirtämään rippikouluasioita eteenpäin. Hohoijaa, hukkaan meni sekin aika!

Tai eihän se nyt ihan hukkaan. Siinä odotellessa tein yhden vaihtokortin ja sitten tuon ylläolevan "äitikortin" (ATC-kokoa). Ihan valkovuokkojenkin kunniaksi, kun niitä vihdoin Pinsiöstäkin löysin.

Oli siellä sitten noita jotain muitakin kukkia. Minä olen semmoinen biologi, että kasvien nimet häviävät heti mielestä. Nättejä ja vaaleanpunaisia kumminkin ovat.
Niin, äideistä piti vielä sanomani, että he ansaitsevat aina vähän fiilistelyä, niin itse koettuna kuin sen kohteenakin... Sitten pari luontokuvaa lisää, ihan muuten vain:
Ensin tämä keväinen pikkupuuparka, joka ei kauaa saa sijoillaan asua. On mokoma pesiytynyt ihan seinän viereen.
Rupesin kuvaamaan komean, vanhan pihakuusemme käpyjä ja se näyttääkin kevätasussaan marjakuuselta. Kävyt ovat ihan pikkuruisia nyt, ja niitä on tosi paljon. Saa nähdä, onko oraviakin. (Patsku tykkäisi.)
Heräsin aamulla viideltä lähettelemään niitä rippikoulumatskuja, joten yöunet jäivät viiteen tuntiin. Nyt lienee syytä painua päivänokosille. (Höps, minä mitään nuku. On niin paljon kaikenlaista touhua.)

3 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Heikun-keikun! En ehtinyt kommentoida tuonne aiempaan, vaikka sitä toivottiinkin, joten laitanpa tähän heippauksen :). Minä myös siis käyn täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se nyt ihan rikos ollut poimia sinivuokkoja. Eikös ole niin, ettei saa poimia myyntiin :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ei ole rikos, ei, muttei toivottavaakaan. Kukat ovat luonnossa kauneimmillaan!