maanantaina, lokakuuta 29, 2012

Noita Nokkosen hepulit hipulit

(hipuli = villasukka, *kirj. huom.*)
Kiitos, Ressu, hienosta Halloween-vaihtopaketista! Ihan polvet notkahtivat, kun kuoren avasin :).
Sammakkokortti tuli saturunon kera:
"Noita Nokkonen teki taian.
Uudet hienot kippurakärkikengät.
Noita Nokkonen teki taian
riemunkirjavat sukat.
Valmiina... Halloween tulee...!"
Ja sammakkokortin kera tuli kuva Noita Nokkosen kippurakärkikengistä ja kirjavista sukista, pisteltyinä ja pussukan kyljessä:
 Ihana pitsi-/paljettinauhaviimeistely! Ja miten kaunis pistelykangas, ja ihana tuo metallilanka, jolla teksti on pistelty! Ja helmet tossujen kärjissä :). Täydellisesti harkittu ja hallittu kokonaisuus.
Haa, ja pussin sisällä oli - hmm - sävy sävyyn noita(Nokkonen)kuosisen viimeistelykankaan kanssa:
 Pari pussillista suklaisia silmämunia :D. Odottakaas, kun lapset näkevät, ovat varmasti lääpällään!
Kyllä on, kuule Ressu, viimeisen päälle mieleinen, väri- ja aihevalintoineen kaikkineen. Heh, nyt sitten kieppuu loppupäivän mun päässä: Trick or Treat - Smell my Feet!
 Tiedättekös, ostin juuri taannoin Emmulista sammakkopistelymallin(kin). Ja sitten tietysti pupun, kun sellainen oli tarjolla, ja kauniin kirjan:
 Kivaa, kun tulee tuon kirjan myötä pitkästä aikaa kerrattua vähän saksaakin. Saksankielinen lukeminen jää helposti niin tosi vähiin, mutta kaunis kirja innostaa palauttamaan mieleen jo ruostuneita taitoja.

Emmulista on tullut shoppailtua yhtä ja toista muutakin. Kaikkea ei kehtaa kertoa, luulisitte/näkisitte vielä, että ihan olen seonnut kaupan ihanuuksien edessä.
Vähän olen shoppaillut muuallakin, kun osui niin nättejä malleja kohdalle. LHN ja Primitive Haren sukka ovat ihan kaupasta, kolmas kuvassa näkyvä malli puolestaan "vaihtokaupasta":
Tämä aamu oli jotenkin kumma. Ensin esikoista tultiin hakemaan oikein kahdella taksilla. (Poika oli juuri lähtenyt toisella taksilla kaupungin suuntaan, kun toinen kaarsi oven eteen odottamaan. Kun menin ilmoittamaan, että poika meni jo, taksikuski kysyi, oliko se edellinen taksi mersu - niinkuin minä autonmerkeistä mitään tietäisin :D. Annoin perinaisellisen vastauksen: En tiedä, mutta semmoinen valkoinen.)
 Vähän tuon jälkeen, kun olin tytön kanssa aamupalapöydässä, lintu mätkähti ihan vieressämme päin keittiön lasia. Olin varma, että henki meni. Säntäsimme katsomaan ovesta, mutta ei hätää: lintu kömpi tokkuraisen näköisenä, päälaen töyhtö vinossa, ikkunan edessä olevan penkin alta ja lähti juoksemaan mutkitellen talon päätyä kohti. Vähän pöhvelissä se taisi törmäyksen jäljiltä olla... Lajitunnistuksesta en mene varmaksi sanomaan, mutta koosta, raidoituksesta ja pään töyhdöstä päätellen arvioisin, että taisi olla pyy...
 Ja tovin tuon jälkeen tuli odottamaton puhelinsoitto: Entinen naapurimme, edellisen kotimme ajoilta, oli poistunut keskuudestamme, 91-vuotiaana. Omainen soitti ja pyysi hautajaisiin. Naapuri oli kuulemma usein puhunut tämmöisestä pastorista... Jotenkin haikeaa ja liikuttavaa, vaikka pitkä elämä olikin jo takana.

Nyt sataa lunta. Tulee varmaan liukkaat kelit, kun on lämpöasteita luvassa. Liikkukaahan varovaisesti, kukin, ettette törmäile, kuten meidän pöhkö pyy...

5 kommenttia:

Ressu kirjoitti...

ihana juttu, että oli mieleinen Halloween vaihto!!!
Ja ihania ostoksia olet tehnyt. Tuo valkoinen jänis on houkuttelevan näköinen..

Nuo lintujen lentämiset ikkunaan ovat pelottavia.

Villiviini kirjoitti...

Ettei ollut känninen tilhi? Töyhdöstä ajattelin. Nehän rakastavat pihlajanmarjoja, jotka helposti rupeavat käymään.

Minäkin kävin jo kerran emmulissa ja nyt tuli heti mieliteko. Tänään tuli kirjakerhosta niin iso pistely, että siinä piisaa puuhaa ties miten pitkäksi ajaksi. Nukkekoti, niin kuin nyt ei olisi live-nukkiksissakin tekemätöntä työtä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ei näyttänyt tilheltä, kun oli raitoja. (Pyylläkin on töyhtöä, ja kuulemma "juoksee kuin pyy maailmanlopun edellä"...)
Tilhet ovat muutenkin tutumpia, niitä näkyy meillä usein, kun on marjojakin aina syksyllä vielä pensaissa ja puissa :).

Lumiruusu kirjoitti...

Upea pussukka ja niin hienosti suunniteltu koko vaihto!

Shoppailua-ihanaa !

Tilasin tuon saman kirjan jakyllä ilahudin kun siinä oli upeita töitä ja iloisen veikeitä pistelymalleja!!

Joulusukka-malli on ihan huippu!! :)

Oon nyt tehnyt ekan jonkun tapaisen vintage-kortin..lisää on tulossa ja useampaakin tyyliä :)

Sari kirjoitti...

Kivat kengät. Kyllä niitä Halloween-malleja tosiaan ihan kivojakin on. Tai itse ajattelen, että ne kurpitsat ja kissat ovat vain kurpitsa- ja kissa -malleja :)