torstaina, elokuuta 30, 2012

Keräilyä :P

Niin, mitäpä tosiaan minä en keräilisi... Nykyään tulee näemmäs keräiltyä ainakin LHN:n ristipistomalleja. Se on ihan pyytämättä ja yllättäen päässyt hiipimään talouteen, tämäkin villitys :D. Posti toi taas yhden kirpparilta ostetun ja yhden vaihdossa saadun:
 Mutta on ne vaan keräilemisen arvoisia, eikös?
Hmm, sitten on tullut keräiltyä jokunen käsityölehti... Tänään posti toi yhden suosikkini, JCS:n. Ainakin siinä on vietävän ihan kurpitsakuva! (Tuossa alhaalla oikealla.) Saman sarjan eka osa on pyörinyt mielessä viime syksystä lähtien, vaan eipä ole vielä ehtinyt tehdä, ei. Pitäisköhän pystyä ensi vuonna harventamaan vaihtoja, että ehtis tehdä näitä haavetöitään joskus?
 Kuvassa myös muutama ihana Fil á soso -lanka, joiden herkulliset värit eivät pääse oikeuksiinsa näin valokuvattuina.
Lauantaina ihailin Virpin hauskaa Muumimamma-piirakkavuokaa. Ainakaan Ylöjärven Cittarissa niitä ei taideta myydä, eikä sen sarjan kannujakaan, mutta isäntä, jonka asialle lähetin, halusi kuitenkin tuoda jotain:
Tämä kuvitus onkin tosi suloinen, ja semmoinen kivan "Tovemainen", jännittävä, kaunis ja vähän pelottava yhtä aikaa. Meillä on näitä mustavalkoisia tyynyliinoja myös, ja tykkään niistä kovin. Tämä on hyvä maitokannu esim. joidenkin kestien kahvipöytään, kun on sopivasti litran vetoinen. Muumivuoan metsästys siis jatkuu...

7 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Juu ,keräily on ilomme!

Niin hienoja LHN.malleja nuo kaikki !
Minä ostin tänään Casa Ceninasta
Just Nanin IIIk !-miten ihanan
hyper-romanttisen mallin
"Flowering Crown"
Oon nähnyt sen jossain blogissa ,siinä on teksti
"Queens needle never sleeps!"

Tuo mustan ja valkoisen kirjava
kurpitsa on kanssa ihan huippu hieno?!

Kaisa kirjoitti...

Minäkin sain JCS postissa ja varmasti teen joskus tuon kurpitsamallin, itse asiassa aloitin jo sen ensimmäisen! Minulle nuo LHN ovat ihan uusia ja heti piti mennä googlettamaan. Casa Cenina on vaarallinen paikka ;-)

Ressu kirjoitti...

voi IIIIK!! toi kurpista malli on aivan mielettömän upea!!!
Ja muumit on kivoja, jos niistä vain tykkää. Ei ole koskaan ollut mun suosikkeja, vaikka olen nuorena niitä kirjojakin paljon lukenut.

Saara kirjoitti...

Keräily on hieno harrastus...
Onpas tosiaan komea tuo kurpitsamalli!

Ninnu kirjoitti...

LHN:llä on paljon kivoja malleja.
Itse en ole ollut kauhean innostunut kurpitsa- tai Halloween-aiheista, mutta tuo kurpitsamalli on hieno. Minäkin tykkään :). Tulee mieleen Tuhkimon kurpitsavaunut... Varmaan noiden "koukeroiden" ansiosta. Kiva malli.

Maria kirjoitti...

LHN:n mallit ovat tosiaan kauniita! Kivan näköinen tuo kurpitsalehti.

Virpi kirjoitti...

Siis keräily on ihanaa =D. Kukahan tuolla Ristipistoilijat-blogissa mahtaa olla moderaattorina ja mahtuisikohan sinne mukaan? Olisi kiva tietää noista tapaamisista, jos sinne joskus sattuisi pääsemäänkin =D