maanantaina, heinäkuuta 30, 2012

Lämpimästi

 Kiitos, Sari, niin ihanasta ylläristä:
Sain Sarilta sydämensulattavan ihanan peltiastian, vintage-ammu-kuviolla; voiko kauniimpaa olla? (Ei voi! :D)
Peltiastiaan oli pakattu Hertta-frillalankaa. Nyt on siis ilmeisesti aika antaa muodille periksi ja tehdä kanssa joku frillajuttu, on nimittäin sen verran herttaisensinistä Hertta-pompulankaa. Tapulipiirissä olen kyllä katsellut, kun naapurin emännät ovat frilloja tehneet. Hmm, täytyy miettiä, voisiko sitä käyttää muuhunkin kuin boa-huiviin. Novitan sivuilla oli esillä suloinen pikkutytön mekko, johon oli Novitan Frillalla tehty helmahörselö. Mihinkähän tämmöinen täti-ihminen keksisi hörselöä käyttää, täytyy pohtia - vai annanko sitten vain huiville peräksi :D.
Ja kiva Lizzie Katen mallikin ("You Have Stolen My Heart") oli mukana. Tämä pitäs varmaan tuolle isännälle pistellä - tykkäis varmasti :).
Ja vielä niin soma, itse askarreltu ja paketin sävyihin sopiva Tatty Teddy -kortti!
Kylläpäs tuli hyvä mieli tästä, sydämellinen kiitos, ihana blogiystävä Sari!
(Ja kiitos vain kysymästä, vaihdellaan vaan taas joulunalusmerkeissä!)

Juu, kyllä meillä - kuten muuallakin Suomessa - lämmittää muutakin kuin sydäntä. Pari päivää on ollut tosi helteistä. Tänään tuntuu viileämmältä, mutta ilma on kostea ja jotenkin "ukkosensamea". Ja sisällähän sit kyllä on lämmin, kun kaksi päivää on porottanut! Erilaisten pikkueläinten (hiirien, sammakoiden, lintujen - räystäiden alla pesivistä amppareista nyt puhumattakaan) pelossa ei tohdi oikein ikkunoiden ja ovien täydeltä tuulettaakaan. Talomme kivinen alakerta tosin pysyy kohtuumukavan oloisena, mutta puinen yläkerta lämpiää paisteisina päivinä melkein saunaksi.
Parina yönä on myös ukkostanut napakasti, viime yönä niin, että ikkunat helisivät. Salamointi kesti ainakin 2 h. (Sen verran jaksoin olla valveilla - klo 1-3, koirun kanssa, joka pelkää kovasti ukkosta ja itkee koko ajan, kun salamoi tai jyrisee. Koiraparka sattui makailemaan ihan vieressä, kun meille iski joskus salama puhelinverkkoon. Sai silloin kammon...)
Eilisiltainen kuutamo oli kumminkin kaunis, oikea Halloween-kuu, oranssin sävyisenä:

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ole hyvä vain! Ne vain niin kovasti tahtoivat kaikki tulla Sinun luoksesi! :D

Mari kirjoitti...

Ihana yllätys sinulle, kaikkea kivaa outimaista :).

Kyllä vaan ukkosti täälläkin yöllä, melkoinen metakka.

Ja kyllä saat laskea mut muonavahvuuteen, ehdottomasti :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Taisi sama ukkosrintama täälläkin yöllä valvottaa.Komeaahan tuo oli mutta hiukan pelottavaa.
Kivoja lahjoja sait.

Virpi kirjoitti...

Ihana paketti ja tuo edellisen postauksen flatfold vasta mahtava onkin! Kuuma on, hyvä kun edes vähän oot jaksanu pistellä. Ukkostanu on meilläkin, kuulemma.... Viime yönä oli ollu kova keli, mutta mä nukuin niin etten heränny, tosin ukkokulta kerto, et salamat vaan näky, vaimeeta jyrinää, jossain kaukana siis...

Lumiruusu kirjoitti...

Täällä Etelä-Pohjanmaallakin on ollut hurja helle (+28 ,nyt iltapäivästä alkoi tulla kovia tuulenpuuskia ja "vaakasuoraa sadetta".
Odotin ukkosen alkavan ,mutta ei ,
vain kosteaa ja lämmintä keliä ilman jyrinöitä (vielä??)

Ihana paketti Sarilta ja tosi näyttävä viimeistely flatfoldissa,WAU !!!

Saara kirjoitti...

Onpas kiva yllätys. :) Tiedätkö, ihan tuollaista samanlaista lehmäsankoa katselin kaupassa, kun olin alkukesästä siskon kanssa ostoksilla, ja sitten jälkikäteen vähän harmitti kun en "jaksanut lähteä raahaamaan sitä mukana"!
Täälläkin on ukkonen vähän valvottanut parina yönä, ja kolmeakymppiä hipova lämpö yhdistettynä kosteaan ilmaan meinaa viedä puhdin pois...
Ihana flättis edellisessä postauksessa, ja muutenkin vuodenajat iloisesti sekaisin. :)

Virpi kirjoitti...

Olipa huippuhieno "peltivati". Mummoni inhosi kaikkea peltistä ja kai vähän äitinikin (molempien miehet peltiseppiä). Mummoni kuoli ennen syntymääni ja miehensä teki kaiken pellistä mitä pystyi, jopa sen hautakiven! Minuun ei ole pelti-inho periytynyt, eikä mieheni ole kyllä peltiseppäkään. Ihania ovat peltiastiat ja rasiat, eikä se "hautakivikään" ruma ollut. Nyt se on vaihdettu jo kiveen, mutta taitaapa se peltiversiokin olla vielä isällä jossain tallessa, jos sille olisi vielä vaikka tarvetta...

Saara kirjoitti...

LHN/Endymion -vaihtarit kuulostaa just sopivalta! Palaillaan asiaan sitten joskus kun ollaan sillä mallilla. :)

marelo kirjoitti...

ristipistoilijoiden sivuillaon menossa syksyn arvonta. Tuletko mukaan