tiistaina, kesäkuuta 26, 2012

Biscornu, piski ja puutarha

Sain biscornuvaihtoni tänään. Kaunis pistely tuli Ullalta (kuulemma hänen ihan ensimmäinen biscornunsa), söpön tinttikortin kera; suuret kiitokset! Tämä on ihana, huolellisesti tehty ja kesäinen, pistelykangaskin kauniinsävyinen, taustassa näkyvät upeat käsinvärjätyt sävyt:
 Vaan mitä mahtaa Patsku tuumailla, näin kesäpäivänä?
Ja sitten se puutarha, jossa nyppimistä riittäisi, kun itikoita olis vähän vähemmän, että ilkiäis :).

10 kommenttia:

Raija/A kirjoitti...

Kaunis kukkais postaus.Ihailin myös pistelyjuttujaWau..kaunista kesää edelleen ja aurinkoa.

Villiviini kirjoitti...

Kauniita ajatuksiahan se Patsku ajattelee, vaaleansinisiä tai ruusunpunaisia. Kivoja kuvia! - Hitsi kun mun on vaikea saada noista kirjaimista selvää. En oo kyllä robotti!

Katri kirjoitti...

Kauniin biscornun olet saanut! Tuo on kiva malli. Ja suloinen oli tuo lähettämäsi biscornu!

Patsku taitaa miettiä, että mikäpä tässä on torkkuja ottaessa :-)

Minulta jäi juhannusruusujen kukinnan seuraaminen vähän kesken, piti lähteä mökiltä takaisin kaupunkiin...

Saara kirjoitti...

Kaunis biscornu, ja ihania country cottage -puutarhakuvia. :)
Patsku näyttää niin lempeältä ja viisaalta, ihana koirakaveri.

Sini Helmi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!!!

Se Marin tekemä sormus on tavattoman ihana ja suloinen!!!

Kaunista keskikesää sinulle ja mukavia pistelyhetkiä :)

Ressu kirjoitti...

Voih!! Ihana boscornu!! Ja ihania kukkakuvia!!! Voi kun jaksaisi edes vähän kiinnostua sellaisesta kuin puutarha..täs olis lääniäki ihan riittämiin sellaista varten..joku ihana viherpeukalo sais tulla tekemään meille puutarhan...niin ja huolehtia myös siitä :DDD

Mari kirjoitti...

Kauniin biscornun sait.
Monta kukkivaa yhtäaikaa, kiva ihastella näin kauempaakin. Lupiini on muuten tavattoman kaunis kukka puutarhassakin, minä olen oikein siemenestä istuttanut sitä pihaan.

Virpi kirjoitti...

Onpa upea biscornu. Noita olis kiva tehdä sellanen näytös pöydälle, aina vuodenaikaan sopivaa mallia johonki koriin esille...

Ihania puutarhakuvia. Ihailen unikkokuvia muiden blogeissa, koska menin ja kitkin omani pois keväällä. Ostin kyllä uudenkin, toivottavasti se lähtee kasvamaan ja muistan olla varovaisempi ensi keväänä...

Ja itikoita, teilläkin? Näkisitpä mun kintut. Ollaan oltu vähän ulkosalla ja mummolassa ja niitä jälkiä parannellaan pitkälle syksyyn... Meidän pihalla niitä ei onneksi ole riesaksi asti, mutta aina välillä joutuu läiskäsemään. Saas nähdä miten käy nyt kun talitintti mutti mökistään pesueineen metsän siimekseen ja jätti itikat meille lisääntymään.

Tuittu kirjoitti...

Ihania kukkia! Unikko on kaunis, mutta sen loisto ei (valitettavasti) kestä kauaa... Pionien varret ovat sateisessa säässä venyneet uusiin ennätysmittoihin ja on pitänyt keksiä uusia tukisysteemejä. Uusin vihje Norjasta kertoo, että tavallisien sukkahousujen varsista saa hyvää ja venyvää tukiköyttä. Sukan "lahje" halkaistaan kahtia, joten yhdestä sukkisparista saa 4 elastista tukinauhaaa. Toimii meidän pioneilla :)

Siskohanne kirjoitti...

Kauniita puutarhakuvia!