keskiviikkona, toukokuuta 23, 2012

Joskus on ihan huimia postipäiviä...

 Kotona ollessa huvit ovat harvassa, mutta postilaatikon kolahdus hivelee mieltä - vaikka kuorten anti olisikin itse maksettua :). Eilen osuivat tulemaan samaan laatikolliseen:
Ok, voin paljastaa sisältöjäkin :D.
(Ja huom., näitä ei sitten ole osteltu kaikkia kerralla, sattuivat vain kasautumaan samalle saapumispäivälle ;).)

Cross Stitcher on nykyään vietävän hyvä lehti, tässä mm. vintagehenkiset lintumallit. Cross Stitch Goldissakin oli vaihteeksi joku toteuttamiskelpoinenkin malli (lähinnä nukkuva prinsessa kiehtoi.) Molemmista tuli siis nrot eilen:
 Posteljooni kantoi kotiin myös nettikirppisostoksia:
 Ja ison pinon kesälukemista:
 (Juu, ei; en edelleenkään osaa ranskaa. Mutta kyllä noista malleista saa selvän millä kielellä vaan, ja mielenkiintoisen näköisistä artikkeleista otan selvää näillä muiden kielten taidoilla. Aina niistä jotain tolkkua ottaa, kun sinnikkäästi yrittää. Ja kauniissa kuvissa on loppumattomasti tutkailtavaa.)

Ja tulipa taas nostettua varastonarvoa muutamalla vastustamattomalla pistelymallillakin:
Barbara Anan geisha-biscornua olen haaveillut jo pitkään, ja nyt päätin tempaista sen ostoskoriin, kuin myös tuon toisen, osuvatekstisen ja kivan primitiivisenoloisen mallin samalta suunnittelijalta.
Ja unikkoaiheinen biscornu oli vain pakko tilata, ei voinut mitään. On niin kaunis ja kesäinen!
Primitive Haren tyyli on ainutlaatuinen, ja ihastuin kovasti tuohon "Pikku naisia" -malliin, joka nyt sitten piti saada itselle. Samalla päätin kokeilla Primitive Haren kahvivärjättyä kangasta, joka maksoi kyllä maltaita (tai kahvia?), mutta on ihanan näköistä (ja tuoksuista :D). Tosin helposti liestyvää (kannattaa yliluotella tai muuten huolitella ihan heti; minä siksakkasin ympäri), ja kahvi ihan varisi kankaalta, kun aukaisin pakkauksen :D. Mutta olettaisin, että eiköhän puru ropsimalla lähde, joten en taida pestä ennen käyttöä.
Fils á soso -lankojen kauneus on vienyt sydämeni; tällä kertaa ostin tuommoista orvokinväristä. (Istutin just 24 tuonväristä orvokkia pihaamme :).)
Kivat sienikoristukset sopisivat vaikkapa punahilkka-aiheiseen työhön, vai mitä tuumaat? Ja semmoisiinhan löytyypi malleja oikein teemanumerollinen Création Point de Croixista ;D.
Olen ihan materialisti, kun olen niiiiiiiin onnellinen, kun saan hypistellä tämmöisiä juttuja :D. Ja tänään tuli lisää hypisteltävää, kun posteljooni kantoi laatikkoon kirppisostoksina hankkimani ammumallit yms., mutta niistä sitten myöhemmin.
Eilen tulleista lehdistä riittää kyllä lukemista koko kesällekin. Tällä viikolla nimittäin täytyy kunnostautua pistelemällä loppuun ja viimeistelemällä 3 vaihtoa ja yksi muu rästityö, eli vielä ei auta heittäytyä lehtipinon viereen nurmikolle seljälleen makoilemaan :D.

Meidän kiinanruusu, joka kukkii kyllä ahkerasti ympäri vuoden, tempaisi nyt keväällä, ja teki kerralla 6 nuppua!
Nämä kukat kestävät kukin kerrallaan vain 2 päivää ja putoavat sitten pois, joten täytyypi pysähtyä ja ihailla silloin, kun on oikea hetki!

7 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hurraa hei! -hyville postipäiville! :)


Täällä sivukylällä kaukana kaupoista (ja kavereista) kun asustelen niin huvini ovat ihan samoja eli pieniä ostoksia ja jokaisesta rp.lehdestä olen aina ihan lapsellisen onnellinen!!! :D

Olenkin jo odotellut koska tuo Gold ilmestyy meidän kirkonkylän
R-kiskalle,vielä ei oo näkyny..


Nuo uusimmat ranskalaiset lehdet oli ihania ,mun suosikki on se "Style Country" kaikkine ihanine ruusu-malleineen..
Yllätys!!!???:) :)

Upea kiinanruusu!

Virpi kirjoitti...

Ihania ostoksia. Uusin ristipistolehtilaatikossa on monen päivän pelastus kuin myös jos on sattunut tilaamaan jotain... =D Nuo uudet ranskalaiset langat ovat kyllä tosi kauniita väreiltään. En koskaan pahemmin innostunut Atalien langoista, mutta noiss uusissa värit selvästikin vaihtuvat ja ovat ihanan raikaan värisiä.

Amalia kirjoitti...

On se vaan kiva, kun posti muistaa. Jo pelkästään kuvien katselu on mukavaa :)Ainahan se pieni varasto täytyy olla ;)

Saara kirjoitti...

Onpas paljon kivaa postia. :) Ihanan monta lehteä, ja nuo mallit näyttää tosi kiinnostavilta. Näin muuten just hiljattain Primitive Haren blogissa uuden mallin, sellaisen ihanan synkeän näköisen talon!! Näytäpä sitten millaista tuo kahvikangas on pistelyssä...

Eila kirjoitti...

No onpas todella ollut lahjakas postipäivä:)
Ihania lehtiä kaikki, pitäisköhän tuotattaa tuo CSGold tytöllä ensiviikolla kun menee isompaan kaupunkiin, meidän kaupungin rp-lehtivalikoima on surkea. Prismassa joskus jotain on.

Mari kirjoitti...

No jopas on muhkean mahtava postipäivä sulla ollut! Kivoja ostoksia. Primitive Haren malli on mullakin ostoslistalla, tässä kun vaan toimerrun klikkailemaan :)

Lennu kirjoitti...

Hieno postipäivä! Minä sain täsmälleen samanlaista kesälukemista eilen postissa myös, kummallista :D Hyvät postipäivät on ihan parhaita.