sunnuntaina, helmikuuta 05, 2012

Kerran vielä, Flashmob Finlandia:


9 kommenttia:

Raija/A kirjoitti...

Oli ihan pakko katsoa...hyvä.

Eila kirjoitti...

Voi, olipa hyvä!!!

Mari kirjoitti...

Tää oli hyvä, näin eilen ekaa kertaa.

Virpi kirjoitti...

Oli muuten hyvä! Aika hyvä akustiikka steissillä, enpä oo koskaan siellä taapertaessa tulluajatelleeks, siel on aina niin kauhee häly. Mahtava tunnelma ku ihmiset hiljenty kuuntelemaan.

Oikein jännää vaali-iltaa! Toivotaan parasta!

Ninnu kirjoitti...

Tuo on kyllä niin ihana! Olen tainnut viimeaikoina roikkua liikaa fb:ssä, koska etsin tästä sun blogiviestin alaosasta tykkää-painiketta :-D. Tarttee varmaan sulkea tietokone ja tehdä kotihommia yms. Äänestämässä kävimme jo :-).

Marika kirjoitti...

Tämä oli kyllä tosi vaikuttava pätkä ! Jos itse olisi sattunut asemalle tuolloin, ei liikutukselta olisi voinut välttyä sillä niin hienolta se kuulosti.

MariJ kirjoitti...

Itku pääsi eilen kun näin tuon mainoskatkolla. Arvasin heti, että siinä on nyt se Pekan etukäteen uutiskynnyksen ylittänyt megamainos. Upea kerrassaan! :) Mää siinä ääneen totesin, että nyt kyllä oon vakuuttunut, että äänestän Pekka Haavistoa, johon esikoinen vastasi: "Kuka sitä esittää?" ;) Repesin täysin ja selitin, että PH on presidenttiehdokas, ei Putous-hahmo. :D

Meidän isäntäkin kävi tänään äänestämässä, vaikka ei ole eläissään äänestänyt kuin kerran aiemmin. Ei ole kuulemma ennen ollut hänen äänensä arvoista ehdokasta. :) Toivottavasti hän ei sitten äänestänyt kirkkovenettä... ;)

-tarjah- kirjoitti...

Tää on niin paras!

Mrs.Marple kirjoitti...

Tuo on niin upea!

Tämän kertaisen presidenttivaalien aikana tykkäsin erityisesti siitä että nuoret innostuivat politiikasta ja että ihan tavalliset ihmiset halusivat tehdä vaalityötä - eikä ainoastaan ne puolueaktiivit.

Harmillista oli nukkuvienpuolueen suuri kannatus toisella kierroksella..

Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan :)