torstaina, helmikuuta 09, 2012

Aurinkoista

Mia viettää synttäreitään, onnea!
Sain hänet synttärivaihtopariksi, ja haltioiduin kertakaikkiaan, kun hän ilmoitti yhdeksi lempiväreistään keltaisen. En tunne, äitiäni lukuunottamatta, juurikaan keltaisen ystäviä, vaikka keltainen on niin aurinkoinen, juuri kevättalven pakkasiin sopivasti lämpöä tuova väri. Humalluin vallan ajatuksesta pistellä kerrankin jotain keltaista.
Aurinko johti puolestaan mieleni lämpöön, se sydämellisyyteen, ja, näin ystävänpäivän lähettyvillä, sydänaiheeseen. Keltaisessa on myös jotain vastustamattoman iloista ja hassuttelevaa. Tämmöisen monimutkaisen ajatuskulun johdattelemana päädyin pistelemään Mialle aurinkoisen ja vähän höpsähtävän Smirk: Happy/Happier -sydämen:
Meidän nuori neiti tosin tokaisi sydämen nähtyään, että typerän näköisiä nuo hahmot. Hän ei kai tykkää, kun niillä ei ole silmiä... Mutta en minä niille näköelimiä lisännyt, kun ei niitä alkuperäisessä mallissakaan ole; näin ne ovat jotenkin "yleispätevämmän" näköisiä (eivät liikaa persoonia, näes), ja hymysuu saa suuremman merkityksen :).
(Sattuipas muuten somasti: tällä sydämellähän pääsen osallistumaan myös Annen Arkkikaupan haasteeseen, kun taustakankaassa on noita koukeroitakin!)
Lisäksi laitoin Mian synttäripakettiin muutakin aurinkoista:
Ja eikös se niin, ystävät, ole, ettei käsityölehtiä voi koskaan olla tarpeeksi, saati liikaa, pistelylehdistä puhumattakaan?
Niinpä ostin nämä:
Tuossa Borduurbladissa onkin nyt poikkeuksellisen paljon suloisia malleja. Koskahan niitäkin ehtisi... Ja S&A Needleworkin artikkelit ovat taas kivaa iltalukemista; kylläpäs tämänkertaisessa numerossa onkin upeita neulatyynyjä (semmoisia, millä on posliinipää tai ylävartalo, ja neulatyynyosuus on hame tms.,*huokaus*).
Posteljooni oli tehnyt oikein kunnioitettavan suorituksen, kun oli ahtanut tuon tilaukseni postilaatikkoomme. Siinä oli nimittäin noiden kahden lehden lisäksi kaksi pistelylankarasiaa (semmoista muovista), kookkaaseen kenkälaatikkoon (miesten talvikengät, koko 47 !) pakattuna. Ja vielä isomman urakan taisin itse tehdä, kun väänsin paketin postilaatikosta ulos :D. Mutta kiva, että palvelualtis posteljooni jätti paketin laatikkoon, ei tarvinnut erikseen lähteä kyläkaupalle noutamaan.

5 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Outi!

Upea tuo edellisen päivityksen lehmä-kuori,kukkonappi ja rusetti oli hienot yksityiskohdat.Sinä oot ihan jo mestari mail-art kuorten tekijänä-minä vasta opettelen :)

Minustakin oli hykerryttävän iloinen ajatus että keltainen on Mian lempiväri :)

Ihanat hahmot pistelyssäsi,mallin ei tarvitse aina olla monimutkainen jos ajatus siinä on noin loistava :)

Mari kirjoitti...

Keltainenkin on kaunis väri, ja just nyt aivan mahtavan piristävä. Niin pirtsakan kokonaisuuden Mia sulta saikin.

Anne S. kirjoitti...

Voi jee,aivan ihania sydämiä!! Ja hauskojahan nuo hahmot ovat, oli silmiä tai ei :) Kiitos osallistumisesta Puikkis ja onnea arvontaan.

Eila kirjoitti...

Ihana keltarintainen lintumalli, minusta on alkanut tuntua että lintuharrastukseni laajenee punaisesta muihinkin väreihin;)
Näyttää tosiaan kivalta tuo Boorduurblad -lehti(tai jotain sinnepäin tuo nimi) jo ihan päällepäin.

Mia kirjoitti...

Kiitos Outi! Kertomuksesi sydämen synnystä oli ihana ja lisäsi lahjan arvoa entisestään! Tuossa sydän roikkuu pistelypaikkani vieressä ja "happier" hymyilee minulle :D
Ihana oli paketti kaikkinensa, mieltä lämmittävä ja käytännöllinen :D Halaukset!