keskiviikkona, tammikuuta 25, 2012

Lupasin viimeisteltyä

... ja tässähän näitä, kolme kappaletta hassutustöitä.

The Sampler Girlin Jane Austen -aiheisista freebie-malleista tekemäni pistelyt viimeistelin tyynyiksi:(... täällä näillä leveyksillä mitään kunnon kuvia saa... Mutta tulee noista nyt idea selväksi kumminkin :).)

Kolmannen hassutustyön, Aurellen itämaisen kissa-freebien viimeistelin roikoksi:
Hörhelöä siihen kylkeen:
Rupeavat hassuttelut olemaan mallillaan, enää yksi pistely viidestätoista on kesken!

Arki yllätti eilen, kun pesukone hajosi - jo toisen kerran kuutisen, seitsemisen vuotta kestäneen elinkaarensa aikana. Samanmerkkinen pyykinkuivuri on hajonnut 9 vuoden sisällä ainakin viidesti, eka kerran jo takuuaikana. Enpä menisi tällä hetkellä Siemensiä mainostamaan...
Nyt tässä puntaroin, pesisinkö nyrkkipyykkiä (sitä tulee meidän taloudessa kyllä paljon), vai sinniteltäisiinkö, kunnes korjaaja saa - ehkä - koneen kuntoon...

12 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Oijoi, tää täällä huokailee noiden Sampler Girlien perään. :D

Saara kirjoitti...

Ooo, kauniita! :) Kuten aiemmat tyynytkin. Oletpa taitava ja aikaansaava viimeistelijä. Mun pistelyitä on vähän liikaa siellä laatikonpohjalla...
Tuon ylimmän mallin tallensin kun esittelit eka kerran, on tosi kiva!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Täällä huokaillaan ihastuksesta.

Ressu kirjoitti...

Kauniita ovat! Etenkin tuo roikko.. Toi pyykkikoneen rikki meneminen ei kyllä ole yhtään kivaa.

Virpi kirjoitti...

Sulla on tyynyinnostus meneillään. Hyvä vaihtoehto kun seinätila lienee aika vähissä ;) Tyynyille on aina käyttöäkin, varsinki jos raaskii noin ihania käyttää muuten ku koristeena.

Hauska oli myös toi Haaviston tarina. Haavisto on muuten loistava luennoitsija, mulla on ollut kerran ilo kuunnella luentoa Haaviston projekteista Afrikassa.

Ja kodinkoneista; mä en suosittele myöskään Rosenlewia jos jouduttu uutta hommaamaan....

Eila kirjoitti...

Kivat tyynyt pistelyineen! Olen samaa mieltä kuin virpi, että tyynyille on aina käyttöa ja niitä on helppo vaihdella vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan.

miutsi kirjoitti...

Kivoja pistelyitä. Meillä on nyt sitten tyttökin innostunut pistelemään :) Mistähän lie saanut mallia ;)
Ei nää nykyset koneet kestä "niin ku ennen". Meijänkin edellinen kone oli (kuulemma) jotain yli parikytä vuotta vanha kun sitten viimelopuks sano työsuhteen irti.

Irmeli kirjoitti...

Kauniita viimeistelyjä ja erityisesti minun mieleen on tuo Sampler Girl. Oletkohan ymmärtänyt väärin, aikaahan oli vuoden loppuun ei tammikuun loppuun :D).

Katri kirjoitti...

Oijoi, ihania valmiita töitä! Ja enää vain yksi kesken, vau! Minä olen jatkanut hassutukseni toisella puoliskolla niin innolla "vanhoja" keskeneräisiä, etten ole (onneksi?) uusia keskeneräisiä ehtinyt ajatellakaan :-)

Lumiruusu kirjoitti...

Sampler- Girl on viimeisteltynä vielä hienompi ja Itämainen Kissa-koristeen reunojen rimpsunauha on täydellinen tuohon.

-meillä pyykkikone vetelee viimeisiä,pitää pahaa ääntä kun linkoaa ja pomppii ympäri huonetta..Kuivausrumpu on sen päällä ja välillä pitää mennä varmistamaan ettei tuu alas sieltä koko kuivuri..
Pyykkikone on tosi vanha ja pian kyllä pakko vaihtaakin kun joutuu meidän taloudessa niin koville kun tulee niin paljon isännän työvaate-pyykkiä ,paksuja haalareita yms..

Ootko jo saanut uusimman
Cross Stitch Goldin !?
-arvaa tykkäsinkö siitä isosta Prinsessa Tuhkimo-mallista !?
En kyllä sitä ikinä saisi valmiiksi mutta voisin poimia ne kultaiset kurpitsa-vaunut ja taustan linnan portaineen pienempiin töihin !? :)

Mouse kirjoitti...

oooo just seen you have finished them into cute pillows :) lovely ... sorry to hear the washing machine isn't well hope you can get it fixed soon :) love mouse xxxx

Mari kirjoitti...

Ihania tyynyjä. Sampler Girlit on niin kivoja malleja, innoistuin kovasti näitä kahdesta eritoten.
Ahkerana oot ollut, niin kivoja kaikki sun hassutukset.