torstaina, tammikuuta 19, 2012

Kiitos :)

Muistathan sen venäläisen syntymäpäivälaulun, jonka M.A.Numminen laulaa suomeksi (Minä soitan harmonikkaa), sen, missä "... voisin viettää/juhlapäivää/jälleen huomenna!"
Sitä mielessäni hyräilin, kun sain avata vielä tänäänkin yhden synttärilahjapaketin ;)! Ihana Ressu nimittäin lähetti kauniita viimeistelykankaita, jotka eivät olleet ehtineet varsinaiseen synttäripakettiini, koskapa tilaus oli viipynyt reissullaan odotettua kauemmin. (Tosin se varsinainen pakettikin oli muhkea, joten enpä olisi osannut siihen mitään kaivata, ellet olisi kertonut ;D.)
Mutta näin jatkokertomuksena riemua riittää siis vieläkin, ja mikäpä sen mukavampaa! Katsos, eivätkös olekin kivoja kankaita:
 Juu-u, näkee kyllä heti, että ovat minua varten tilattuja :). Suuret kiitokset!

Ihania viimeistelykankaita olisi siis odottelemassa vaikka kuinka, vaan viimeistelinpä silti yhden ristipistohassutuksistani (Plum Street Samplersin freebie-malli) tylsästi tauluksi:
Kas, kun tuo malli toi mieleeni vanhanaikaiset huoneentaulut.
Meillä mummolassa oli justiin tuommoinen mustapohjainen, lasille vedostettu taulu, jonka kirjaimet ja koukerot olivat hyvin samansävyiset kuin tässä pistelyssä (olikohan niissä himmeää kullanväriä...?) Harmittaa, kun en enää muista, mitä taulussa luki, ja tokkopa sitä enää missään on, että voisi tarkistaa...

Vedin eilen kasan viimeistelemättömiä ristipistotöitä tuohon olohuoneen pöydälle. Nyt sitten odotellaan inspiraatiota :D.

Tämä on niin kiva viikko, kun saa illat-pitkät tapitella vaalikeskusteluja. Niitä on sitten hauska ja kiinnostava seurata! Kun oma ehdokas on jo äänestettynäkin, voi rauhassa keskittyä ehdokkaiden taistelukestävyyteen, ja siinä on selvästikin melkoisia eroja, henkisesti ja fyysisesti. Mutta tässä vaiheessa voin edelleen tyytyväisyydellä todeta, että oma ehdokkaani on aina vain mielestäni ylivoimaisesti paras. (Tosin hänelle riittäisi jatkossa varmasti mielenkiintoisempia ja haastavampiakin tehtäviä kuin vallasta riisutun pressan posti, mutta kun mielipidetiedustelutkin näyttävät nyt ihan lupaavilta, niin - hyvä näin. :))

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

No miten niin "tylsäksi tauluksi"??? Tuohan on aivan ihana:).
Kylläpäs juhlaa sinulla riittää. Kivoja lahjoja (ja paljon;))

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ei-ei, ei "tylsäksi", vaan "tylsästi" ;).

Ressu kirjoitti...

Arvasinkin, että saattaisit tykätä noista kankaista. :D Ja ole hyvä...noiden postitus vain hiukan kesti..kun ei vain ehtinyt viemään postiin heti..

Maria kirjoitti...

No niin, luin väärin, mutta silti olen sitä mieltä, että taulut eivät ole tylsiä!!:)Eikä ole myöskään tylsää viimeistellä tauluksi;)

Ninnu kirjoitti...

"Helikopteri lentää, siitä taikuri saapuu..." --tykkään Fedja-sedän synttärilaulusta :).
Aivan upeita viimeistelykankaita sait!

Leila kirjoitti...

Siis niin hiano niin hiano tyä!! Sä oot aivan pilallisen hyvä teköhön kaikkia hianua!!
Kiitos taas ku laitoot tämänki mun erikoosehe ja onnia arvontaha.
Mä muuten kans vahtaan KAIKKI vaalikeskustelut non niin mukavaa seurattavaa ja miölenkiintoosia. Nykki kohta alakaa yks ja eiku tapittohon. Onneksi on huamenna vapaa ja viälä maanantainaki.

Irmeli kirjoitti...

Kivoja kankaita ja aivan ihan tuli tästä taulusta. Musta pohjakangas sopii hienosti työhön. Harmi, kun omat silmät eivät oikein anna myöden pistellä tummille kankaille. Ehkä joskus kesällä voisi kokeilla.

Emma kirjoitti...

Kaunis taulu ja kivoja kankaita olet saanut.

Neili kirjoitti...

Kauniit kankaat ja taulu, ja taulun alla oleva nyplätty liina!