perjantaina, joulukuuta 02, 2011

Joulukuun 2. aamu

Joulukalenteriin ei meillä ole laittaa palmuja eikä viikunapuita. Anopilta pikkutaimena saatu, nyt runsaammin rönsyävä anopinhammas siis täyttäköön Betlehemin kasvitarpeen:Sillä evoluutioteoria ja kreationismi ovat ainakin sikäli samoilla linjoilla, että kasvit tulivat ensin, eläimet sitten :).

Sittenpä näytän jotain ihanaa! Sain pistelyvaihdossa (Yahoon TGOSM-ryhmässä) australialaiselta Liziltä upean pistelyvaihdon. Vaihdon teema oli jouluornamentti. Liz oli pistellyt minulle näin kauniin:Hän on ottanut ihanasti huomioon mieltymykseni tekstipistelyihin, ja väritkin ovat niin suloisen herkät. Hieno yhdenylipistely, ja mikä helmien käyttö!
Eikä siinä vielä kaikki. Klikkaa ihmeessä tämä kuva suuremmaksi, että näet, mitä muita ihanuuksia Liz oli minulle laittanut:Kuvassa oikealta vasemmalle:
Ornamentin taustakin on upeasti pistelty, omistuskirjoituksineen kaikkineen (näppärä ja kaunis tuo taustakangas, jossa on kapeat aidaraidat (- oho, onpa muuten hauska sana :)),
täydellinen pistelty kirjanmerkki (siinä lukee: "Blessed are those who can receive without forgetting and give without remembering"),
vaihdon lisukkeina piskuinen, hentoinen helmienkelikoriste (epäilemättä itse askarreltu - huomaa myös kaunis organzapussi), käsinvärjättyä moulinelankaa (upea sävy Fantasm - tästä tulisi vaikka kiva lohikäärme tai joku Halloween-juttu...) ja hyvänjouluntoivotuskortti from "down under" :).
Nopsasti tuli, reilussa viikossa, Australiasta tämä paketti, niinkuin omanikin meni; ei siis ole postin kulku kilometreistä kiinni!

Täällä on satanut rankasti koko yön. Myrsky levitteli tavaroita pitkin pihaa: isännän metsurikypärä oli lentänyt terassilta keskelle pihaa, nurin päin, tietysti. Hyvin se oli kerinnyt yön aikana vettä sisäänsä kerätä :).
Tiskikoneemme hajosi jälleen, ties kuinka monetta kertaa (kesällä 2002 ostettu vehje). Aikaisemmin siihen on jo vaihdettu koko elektroniikkasysteemi, käynnistysnappi on jo pitkään ollut hajalla (työntyi sisään, joten olemme käynistäneet koneen sorkkimalla muovisella voiveitsellä käynnistysnapin vierustaa...) ja nyt sitten luukku kieltäytyy menemästä kiinni. Isäntä koitti sitä eilen korjata, mutta ei ihan onnistunut, vaan luukku on edelleen raollaan, joskin saimme viimeisen koneellisen sillä pestyä. Sen verran paksut tiivisteet ovat, että vesi ei vuotanut lattialle, mutta ei sitä uskalla pitemmän päälle noin käyttää.
Viikonloppuna on siis luvassa käsitiskiä, ja kone kiikutetaan jälleen kerran korjaajalle. Taas yksi hyvä syy odottaa huomista ristipistotapaamista: hetkellinen vapautus tiskivuoroista ;).

6 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Hieonon paketin oot saanut. Toi postikortti on kyllä ihan yliveto :D
Oispa kiva kun täälläkin ois joku ristipistotapaaminen. En ainakaan oo huomannu sellaista olevan :(

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Amalia: Ei muuta kuin sitten vain järjestämään sellaista, tai osallistumaan vähän kauemmas :). (Mulla sattui tuuri, kun Katri lupasi kyytiä huomenna Kirsille.)

Kirsi kirjoitti...

Onpa muuten tyylikäs tuo koriste! En ole tuollaista aidaraitakangasta nähnytkään! Ihanat värit koristeessa myös. Huomenna nähdään!!!

Sari kirjoitti...

Voi ei!!! Nyt mä alan hyppimään kiukuissani... Olisi siis ollut niin monta ihanaa ihmistä tavattavana.... Ja minä en pääse :(
Ja ei, en ole vielä löytänyt sitä koira juttua..Jossain sen olen nähnyt, en vain kuollakseni muista missä, tai kenen suunnittelema.

ellu kirjoitti...

Kivoja ja kauniita juttuja olet vaihdossa saanut.
Minun kärsivällisyys ei varmaan noihin riittäisi.
Täällä myrskysi ja satoi myös yöllä. Alkuviikon lumet muuttuivat jääksi. Liukasta piisaa.
Mielenkiinnolla aeuraan joulukalenteriasi.
Mukavaa alkanutta viikonloppua!

Lumiruusu kirjoitti...

Mä niin tykkään tästä sun kalenterista :)

Oi miten upean vaihdon olitkaan saanut,enkeli koristeessa on upeat sävyt.
Erilainen versio klassikko-mallista...
!
Minulla on Marjan pistelemänä tuo enkeli ja hän valitsi siihen mun värit eli kermanvaaleaa,karpalonpunaista ja murrettuavihreää.

Joulupukki uimarannalla on huippu-hauska :D