sunnuntaina, joulukuuta 18, 2011

Hyvää 4. adventtia

Tässä olen pyörällä päästäni, kun Blogger on näemmä keikauttanut asetukset uusiksi, enkä meinaa osata käyttää tätä. Mutta yritetään...

Tänään on siis 4. adventti, joka on kuulemma omistettu yleensä raskaana olevalle Marialle. Meidän joulukalenterissamme on itämaan tietäjien kööri haalittu kokoon. Oikeastihan heidän määräänsä ei Raamatussa mainita, mutta tuttu tapa on ajatella, että koska lahjoja oli 3, myös tietäjiä on 3. Meillähän kaikkia lahjoja ei vielä ole hankittu:
Tänään sain avata Sarin kokoaman adventtisunnuntaikalenterin 4. luukun, joka oli pakattu somaan lumiukkopussiin, saatteenaan lumiukkokortti:
Pussista paljastui mitä kaunein pellavalle pistelty lumiukkokoriste:
Ihanan hyväntuulinen pistely tämä, ja lumiukko niin hauskan muotoinen! (EDIT: Malli LHN:n He's A Flaken (All dolled up-series) - Aivan loistava malli!)
Liitin taas kuvan oikeaan yläkulmaan pikkukuvan koristeen taustasta; sekin on niin viimeisenpäälle ajateltu pistelyyn sopivaksi, lumihiutaleineen, kuusenhavuineen ja punaisine nauhoineen kaikkineen.
Lisäksi paketissa oli aina tarpeellisia, laadukkaita lankapuolia (nämä muoviset ovat minusta parhaita) ja kauniin lumen-/jäänsävyiset DMC:n Colour Variations -langat.
Toivottavasti nämä lumensävyt enteilevät parempia talvikelejä. Eilenillalla saimme nimittäin uutta, valkeaa lunta, joka näyttää tämän päivän vesisateissa sulavan saman tien pois...

Kiitos, Sari, tosi kivasta ja nätistä kalenteripaketista; vielä on yksi aatoksi jäljellä! Nämä sunnuntaipaketit ovat kummasti helpottaneet joulunodotusta ;).

9 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihanaa viimeistä adventtia! :)

Maria kirjoitti...

Oikein hyvää neljättä adventtia! Mukava seurata tuota sinun joulukalenteriasi. Ja taas niin ihana yllätyspaketti.
"Nyt syttyy neljäs kynttilä, jo joulu sarastaa..."

Willa Tammisto kirjoitti...

Mukavaa neljättä adventtia.

Ihania käsitöitä teet, joten tulen piipahtamaan taas uudelleen.

Kiva, jos pääset vastavierailulle.

Ninnu kirjoitti...

Tuo lumiukkokoriste on tosi kiva kera kauniin taustan. Meillä eilen iltasella tuli hetken lunta... mutta sade vei ne taas mennessään.

Hyvää neljättä adventtia!

Sari kirjoitti...

Eilen satoi lunta, tänä aamuna vettä, äsken leijui muutama hiutale, mutta mustalta näyttää! Siispä olen onnellinen että lunta on edes LHN:n He's A Flaken (All dolled up-series) muodossa siellä sinulla :)
Laitan sinulle postia, mutta niin on myös tänne tuoneet iloa pakettisi, tänään taas kyyneleet silmissä availin. Voi miten ihanaa on, että tästä maailmasta löytyy vielä hyvyyttä. Kiitos Outi! <3

Lumiruusu kirjoitti...

Sarin pistelyt on jälleen ihan huippu hieno!!
Niin kaunis "pistelykäsiala" ja upeasti sommiteltu viimeistely tuokin..
Taustakangas on niin lämpimän jouluinen ettei enää nätimpi voisi ollakaa!
-ja sitten mukana vielä lumihiutaleen valkoisen hopeanharmaata lankaa.

Hiukan teologista pohdintaa:

Mä jäin miettimään sitä sun kysymystä liittyen Tietäjä-Kuninkaan Jeesus-vauvalle tuoksuvaan suitsukkeeseen??

Voiko tuoksu olla Pyhää!!
Suitsuketta käytettiin kai Salomon temppelin Jumalanpalvelusmenoissa mutta entäpä nykyään ???

Vanhat Kirkkokunnat käyttävät edellen suitsuketta vertauksellisesti muistuttamassa kuinka Kirkkokansan rukoukset kohoavat kuin kuin tuoksuva savu
kohti Jumalan istuinta...

Suitsuke on "pyhitettyä koska se on jumalanpalveluskäytössä...
Toisaalta myös Kristityn arkinen elämäkin on rukouksella "Pyhitettyä" -voisiko siis vaikka uunissa paistuvan leivän -"Jumalan Viljasta leivotun" -tuoksu olla pyhää?!

Sanan varsinaisessa merkitykyksessä Pyhää materiaa on ehkä kuitenkin lähinnä Kaste Vesi ja Ehtoollisen leipä ja viini ?!!

Mielenkiintisia kysymyksia,Kiitos kun annoit pohdittavaa !!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hienoa pohdintaa, Lumiruusu; tuo paistuvan leivän tuoksu - upea ajatus!

Ninnu kirjoitti...

Kiitos blogipohjavinkistä! Hyvä, että huomasit! Koetan korjata näkymää :-).

ellu kirjoitti...

Oi, miten kaunita pistelyitä olet itse tehnyt sekä saanut lahjaksi!
Valkeaa lunta täälläkin odotellaan. Maassa on sen verran lunta, eetä peittää nurmikot, mutta metsässä kulkessa lumi on aika vähäistä.
Mukavaa joulun odotusta Sinulle!