perjantaina, marraskuuta 18, 2011

Joulupostia Australiaan

Osallistuin Yahoon TGOSM(The Gift of Stitching -magazine)-ryhmässä joulukoristevaihtoon. Tein parilleni Lizille maapallon toiselle puolelle, kesäiseen Australiaan, flatfoldin:Värikkään puolen malli on Brightneedlen 2007 Merry Xmas Pinkeep, JCS:n joulunro 2007, vaalean puolen malli LHN:n Fresh Fallen Snow, JCS:n joulunro 2011. (Liz kertoi etukäteen innostuneensa siitä, että olen maasta, jossa talvella on oikeasti lunta. Kun lunta ei voi Austariaan lähettää - vaikka sitä täällä olisikin, eikä vielä ole - täytyi tyytyä lumiaiheisiin pistelyihin. Ennakkotietojen mukaan samplerit viehättävät Liziäkin, joten valitsin pistelymallit sitä silmälläpitäen, ja hyvin kuulemma natsasivat hänen tyyliinsä - kiva!)
Tulin varovaiseksi edellisestä kansainvälisestä vaihdosta, kun en perästäkään kuullut sen perillemenosta, enkä tohtinut nyt laittaa paljoakaan kylkiäisiä - jos vaikka mereen matkalla tipahtavat :). Pistin mukaan pari korttia, joihin leikkasin sopivat pistelykankaat, muutaman pitsikuvion ja tarrakortin, jonka tekstit yritin kääntää kömpelöllä englannillani muotoon, josta Liz saisi tolkkua.

Tapulipiiri myy tällä viikonlopulla tuotteitaan Nokialla, CM:n talossa olevassa myyntitilassa (ent. Lindex). Virkkasin sinne hätäisesti mukaan muutaman muffinssin:- Oranssikin (appelsiini- vai porkkana-?) muffinssi ehti mukaan vielä illalla :).
Ja huomenna perheemme naisväki toivottavasti kädentaitomessuilee Tampereella!

10 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ihania tekeleitä!

Samoilla messuilla minäkin:)

Osallistu arvontaan blogissani.

Lumiruusu kirjoitti...

Upea flatfold-ja niin hienot mallit olit siihen pistellyt !

Mun kaverit (Sari.H. ja Pirkko) oli tänään messuilla , huomenna kerhotapaamisessa saan sitten kuulla ja ehkä myös nahdä mitä messuilla kokivat !!

Saara kirjoitti...

Ihana "vaihtokappale" taas, tosi kaunis. Lehdessä tuo LHN -malli ei oikein inspiroinut, mutta on pisteltynä tosi kaunis. Mitä lankaa olet käyttänyt?
Muffinssit ovat syötävän suloisia. :) Kivoja messuja teille!

kisa kirjoitti...

Ihana jouluinen pistelytyö ja suloisia muffinsseja :) Hauskaa messureissua!

Virpi kirjoitti...

Voi miten kaunis flatfold. Ihmettelin viime kevään rpviikonlopussa kuinka tuollainen kasataan, kun jäi se alku näkemättä. Kiva idea laittaa pistely molempiin puoliin.

Muffinssit on kans hauskoja.

Ninnu kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta Lizille lähettämästäsi flatfoldista! Kaunis.

Mukavia messuja! Itse en sitten sinne Hesankaan messuille päässyt, vaikka niin kovasti olin menossa. Jäi siis lehmienkin rapsuttelu minun osaltani...

Eila kirjoitti...

Hieno flatfoldi kauniine pistelyineen! Odotan innolla messukuulumisia!!!

Jaana kirjoitti...

Todella taitoa vaativat työt. Huhuh!

kissankello kirjoitti...

ihanan flatfoldin olit tehnyt ja "hätäiset" muffinssit ovat todella herkullisia:)

VILLIVIIKARI kirjoitti...

Mahtavia töitä sinulla! Olet todella taitava. :)