torstaina, syyskuuta 29, 2011

Jouluvalmistelu

... alkaa tietysti hyvillä selityksillä, vai mitä? Tämä piti heti pistellä, kun hoksasin mallin:Malli on Stoney Creek Cross Stitch Collection -lehdestä viime vuoden joulukuulta.
Tulipahan tehtyä ainakin yksi joulukoriste itsellekin tänä vuonna. - Ai niin, tämä on siis jääkaappimagneetti. (Tekstistä näkyy, että on huonolaatuisella muliinilla pistelty; en tiedä, mikä lie jämäpätkä oli... *selin-selin*)

Tyttö siivosi kaappiaan, ja sieltä löytyi tosi kauan sitten tekemäni neulepusero:Tuo on ihan pikkulapsikokoa, jotain pari-kolmevuotiaalle, ehkä. Neuloin tämän toiseksi vanhemmalle pojallemme, joka on nyt 17, ja hän sitä ehti paljon käyttääkin, silloin 15 v. sitten. Pusero oli jäänyt tytön kaappiin pyörimään (ja tyttö on jo 10, joten ei ihan mahdu :D.)
Kirjoin bambin aikoinaan silmukoita jäljitellen. Enkä muista - sattuneesta syystä, eli kuluneen ajan vuoksi - mistä mallin nappasin. Ainakin värisuunnitelma on ihan omasta päästä, halvoilla viskoosineulelangoilla kirjailtu.
Mutta eihän tätä malta roskikseen heittää, eikä kierrättääkään sovi, kun on jo niin nuhjaantunut. Ehkä tyynynpäälliseen vielä kävisi. Täytyypä miettiä...

7 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Söpö bambi :-). Tykkään kyllä myös jääkaappimagneetista selityksineen :-).

Saara kirjoitti...

Oletpas hyvissä ajoin joulumielellä. :)
Veikeä malli ja tuo bambineule on niin suloinen että tietysti se pitää säilyttää!

Eila kirjoitti...

Kiva joulupistely, just tuollainen jääkaappimagneettiin sopiva:) Pitäisikin tilata noita magneetteja joskus, niistä saa tarpeen vaatiessa pikaisesti pikkulahjoja.

Irmeli kirjoitti...

Kiva magneetti ja bambipusero on tosi suloinen. Ei sitä missään nimessä voi hävittää.

Sari kirjoitti...

Voi Tonttu!!!!! Minulla on ollut tänään todella kurja päivä, miksi sitä en ala selostamaan tänne, mutta siihen tuli paljon kirkasta valoa kiitos aivan ihanan Pinsiön tontun. =) Kiitos Outi, *halaus*
Ps. Jouluinen pistelysi on hauska...mitäs selitettävää sinulla on??

Anonyymi kirjoitti...

Söpö joulukoriste. Toisessa blogissa oli talvipistely valmistunut ja täällä joulu. Kohta törmään jossain varmaan pääsiäispupupistelyyn :)

Mari kirjoitti...

No mutta ehdottomasti bambi passaa vielä tyynynpäälliseksi, siitä tulisi oikein kaunis ja nostalginen.
Mitähän sinä aiot joulupukille selittää, mulla ei kyllä tule mitään mieleen :D