keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Kiitos, Kirsi!

Sain tänään mukavaa postia Kirsiltä:Nämä tulivat kiitokseksi Nallelan peitoista, ja olikin varsin nallemaista postia: paketillinen pandakuvallisia kirjekuoria (pandathan ovat suosikkieläimiäni, mm. apinoiden, lintujen ja lohikäärmeiden - onks ne eläimiä? - ohella), pikkutyölle sopiva kehys ja L.H.-lehti, jossa oli - monen muun mukavan ohessa - muutama nallemallikin, niin virkattuna kuin ristipistoin. Kiitos, Kirsi, mukavasta yllätyspostista!

Sain eilen jonkun kummallisen siivousinspiraation, joka tosin kesti vain aamun ensimmäiset hetket. Kodinhoitohuoneen epämääräinen varastointitila tuli kuitenkin siivottua. Sieltä löytyi puhki kulutettu tyynynpäällinen, jota olen säästellyt, koskapa olen sen itse tehnyt kankaanpainannasta lähtien, kirjontoineen. (Mainittu sininen tyyny täällä, talvimaisemassa kuvattuna.)
Paljon siitä ei säästeeksi enää ollut, mutta kirjomani savannin eläimet leikkasin talteen:Leijonan taustakankaasta näkyykin, mitä puhkikulutettu tarkoittaa :D.

Tämänaamuinen siivousinspis kesti keittiön ikkunoidenpesun verran. Kun vain joka aamulle riittäisikin tuommoinen innostuspiikki, koko talosta tulisi kohtuusiisti - hmmm - kuukaudessa tai parissa. Siis ellei kukaan samaan aikaan sekottaisi... ;D

Ihan täpinöissäni täällä odottelen syyskuun ja Sukkasadon alkua. Tänä vuonna meikäläinen neuloo Perunalaariin. Kaavailuissa olisi ainakin pitkiä sukkia, itselle ja tytölle. Ja tasapuolisuuden vuoksi täytyy miesväellekin jalanlämmittimiä suunnitella.
Sadonkorjuun alkua odotellessa täytyypi vielä parsiskella näiden vanhojen kantapäitä...

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Ihanaa postia oletkin saanut,suloisia pandoja,tosi kiva ja moneentöhön sopiva kehys (mistähän tuollisia saa???) ja aah-miten houkuttelevaan näköinen lehti.

Siivous-inspikset on aina niin toivottavia ja usein sitä löytää kaikkea tarpeellista kun alkaa järjestellä kaappeja tms.

Mari kirjoitti...

Sanonpa taas, että yllärit on ihan parhaita :)!

Virpi kirjoitti...

Kiva ylläri! Ne nallepeitot oli kanssa todella hienot, hyvin nallelaan sopivat. Tuo Drop-mekko on upea. Kyllä kannattaa tytölle kans neuloa jos on pyydetty. Usein juuri ne vaatteet, joita nuoriso itse toivoo ja joihin saa matskun valita on sitten ihan niitä lempparivaatteita. yllä se varmaan käyttöön tulisi!