perjantaina, heinäkuuta 08, 2011

Väsky naista myöten

Eilen viimeistelin kaksi kassia. Tyttärelle kullankimalletta, kyljessä KYH 25-aloitus, eli virkattu perhonen:Kassin kullanvärinen lanka on Novita Paolaa, sankojen sisään virkkasin kullanvärisiä puuhelmiä, perhonen on Novitan Kalalankaa (täydennettynä ties millä varastosta löytyneellä virkkauslangalla, kun kalalanka loppui viime senteillä kesken).
Kassin malli on omasta päästä, perhosvirkkauksiin löytyy ohjeita pilvin pimein täältä.

Mulle sitten vähän arkisempi olkalaukku, KYH 20:Kyljen hannunvaakunakuvioon löytyypi ohjeet Johanna Kosken ja Kristel Nybergin Punokset puikoille -kirjasta. Muuten kassin malli on omasta simppelistä päästä simppelisti neliöksi neulottu.
Lankana on Novita Huopanen, sangoissa Novita Virkkauslanka rinnallaan kyläkauppamme poistomyyntierä, tummansininen merseroimaton virkkauslanka.
Ja minäkin tietysti halusin sankoihin helmiä, kun tyttärelläkin on ;).

Vielä olis 3 KYHäelmää kesken...

6 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hienot kassit olet tehnyt! Nyt taitaa olla trendinä käyttää yksilöllisiä kasseja ja laukkuja. Sinulla on todella näppärät ja ahkerat kädet ja paljon luovuutta.

Srinity kirjoitti...

Upeita laukkuja! Ja ei kyllä kauhean arkinen ole tuo sininenkään. :)

Anneli kirjoitti...

Kertakaikkiaan upeita laukkuja !
Hieno idea laittaa sankoihin helmiä :))

Lumiruusu kirjoitti...

Niin hienostuneet romattiset kämmekkäät ed. postauksessa ja upeat laukut täällä.
Hyvä kun Äiti ja Tytär saivat kumpikin uuden laukun.
Naisella ei voi olla liikaa käsilaukkuja tai hattuja :)

Taina kirjoitti...

Lumiruusu sen sanoi:) Hienot laukut!

Virpi kirjoitti...

Onpa hienoja kasseja! Kivoja nuo helmet, tekevät huovutetustakin kassista kesäisen. Perhoskuvio on ehdottoman ihana viimeistely tuohon tytön kassiin. Ja sitten vähän aikaisemmista; musta ja pinkki on yllättävän suosittu väriyhdistelmä, tunnen useammankin neulojan, joka tykkää tuosta parista. Ruusut on kauniita, kiva, että teidänkin pihalle on löytynyt oma kastokukkija.