keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2011

Pinkisti

KYH 24 kehkeytyi tämmöiseksi boleroksi:Lankana käytin Novita Luxus Cottonia, joka oli turhan löpsykkä lanka tähän tarkoitukseen, mutta sattui löytymään varastosta, joten sitä siis. Malli on täältä, ja se on tukevammasta (siis myös paksummasta) langasta neulottu kuin tämä minun.
Löpsykkä tai ei, mutta miellyttävähän tuo puuvillalanka on päällä pitää, näin lämpimillä varsinkin. Ja väri on meikäläisen vakiopukeutumisväri mustan parina vinkeä.

Me ristipistoilijat, jotka mukaan ehdimme, pistelimme tilkun Kirsin pöllöaiheiseen lohtupeittoon. Minun tilkkuni:
Pistelymalli on Sue Cookin Cross Stitch Celebrations Month by Month -kirjasta.

Kirsi on kipuillut selkänsä kanssa koko alkukesän, mutta toivottavasti nyt on apua luvassa. Peittokin varmasti osaltaan lämmittää mieltä. Oli tosi kiva olla taas mukana talkoissa. Suuri kiitos projektin käynnistämisestä Ressulle ja Niinalle! Kuva koko peitosta Kirsin blogissa.

Olipa tässä muutama mukavan viileäkin päivä välissä, mutta taas lämpenee. Esikoisen ja koiran kanssa lähdimme aamupäivällä reippaasti lenkille, mutta tulimme suurinpiirtein pää kainalossa kotiin, niin helteiseksi ilma äkisti muuttui. Nyt siis otetaan rennosti, mistä kertonee sekin, että lähetimme isännän pizzanostoreissulle. Tänään ei siis tarvitse kokata.

Ruusut tuoksuvat pihassa ihanasti, ne, jotka vielä kukkivat:Juhannusruusu, neidonruusu ja omenaruusu jo ehtivät kukintansa lopettaa.
Onneksi nämä erilaiset pensasruusut pärjäilevät meidänkin hallaisessa pihassamme.

Ai niin, ja kesänlämpöinen kiitos kaikille ystävällisistä kommenteista, niin oviverhoa kuin shoppailuvimmaakin koskien :).

9 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Sinä olet taas niin tuottoisa, että hitaampia heikottaa =D

Suloinen tuo pöllö!

taina kirjoitti...

Kiva käyttöbolero, tuollaiselle oliskin käyttöä kellä vaan:) Kävin kurkkaamassa sitä pöllöpeittoa, hieno peitto:) Upeaa, että on porukkahenkeä!

Anneli kirjoitti...

Tosi kaunis bolero !
Kiva kun kuvat saa suuremmaksi, näkyy hienosti tuo takakappaleen pitsineule.

Söpö on tuo pistelemäsi pöllökin :)

Ninnu kirjoitti...

Hieno bolero!

Ihana ajatus teiltä kaikilta tuo lohtupeitto Kirsille! Kävinkin sitä jo ihailemassa hänen blogissaan. Suloinen ilme pistelemälläsi pöllöllä.

Lumiruusu kirjoitti...

Harvinaisen lempeä-ilmeinen pöllö sinun oksallasi ,tykkään :)

Pinkki bolero ja Hansa-ruusut on tosi kauniita !!

Mammutti kirjoitti...

Kaunis bolero ja väri niin naminen!

Mari kirjoitti...

Voi pöllö miten söpö tämäkin! Hurahtaakohan tässä nyt ihan pöllöilemään vallan :)

Sari kirjoitti...

Tosi söpö tuo sinunkin pöllösi! Ja nätti bolero.

Kirsi kirjoitti...

Kiitos sinullekin! Kyllä peitto lohduttaakin, just eilen tekstasin Marille, että eilen oli taas pahempi päivä ja jo aamusta sattui niin, etten voinut paikoillani olla. Kävelin meillä keittiön takan ja pöydän ympäri rundia ja pitelin peittoa sylissä kuin pieni lapsi pehmolelua. Ja lohdutti!