torstaina, heinäkuuta 21, 2011

Ainahan pussukoille on käyttöä

... jooko?
Puron ja Huopasen jämistä taas:- Vuoritin, ettei tipu tavarat mummonneliöiden läpi. Vähän on räikeät värit, mutta sehän näissä jämätöissä on riskinä.
Mallia tämmöiseen löytyypi viimeisimmästä Novita-lehden numerosta.

Niin, ja Virpille kiitos, kun luit Novita-lehden tyynyohjeen puolestani :D. Meillähän ei nimittäin ohjeita lueta, suin päin syöksytään toimeen vaan, tuli mitä tuli!
No, jollain oudolla tavalla rupesin tykkäämään tuosta meidän "pallukkatyynystä" (ks. edell. postaus), joten annan sen olla toistaiseksi ja mietin, rupeaisinko sitä vielä kastelemaan ja huovuttelemaan. Neulahuovutuksellakin voisi ehkä koittaa pallukoita taustaansa kiinnittää? Mutta onhan se nyt sillai omalla rumalla tavallaan kaunis noinkin, ja taatusti erikoinen :D.

Ja sitten mää shoppailin:
Kuvassa vasemmalla näkyvän ristipistotyökitin tilasin jo alkukesästä, ja nyttemmin se kotiutui. Enpä voinut sen "vintage-lomatunnelmia" vastustaa...
Oikealla puolella näkyypi hamstarusvimmani, 1,6 kg lankaa - ihan hyvästä syystä: poistoväreistä ja -langoista on kyse. Oikein paniikki iski, kun tuo heleä vihreä Nalle Aloevera oli poistovärinä, ja vasta olin kaavaillut siitä jotain... Pian täytyi sännätä ostamaan, ja muita poistoja tarttui sitten kylkeen. Mustat Nallet ovat oikeastaan virhetoimitus, mutta asia luvattiin hyvittää. (Nämäkin silti pidän.)
Vieressä näkyy myös pikkuinen vihreä helmilajitelma. Sopii Nalle Aloeveran väriin, ja helmistä tulee ihan simppeli rannekoru, kaavailen.
EDIT 11.03: Näin simppeli:

8 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Söpö pussukka. Tuo nostalgiakitti on aivan ihana! Mistä tilasit?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ninnu: Kirjokkaastapa Kirjokkaasta - siksi kesti...

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuon pussukan väreistä ja niitä ei ole koskaan liikaa :)

Pami kirjoitti...

Ihana pussukka!

Ja ihanat olivat ne tyynytkin. Minullakin on vähän tapana (ai vähän vai...) tehdä ensin ja sitten lukea ohjeet. Kuka niitä nyt ensiksi!!

Lumiruusu kirjoitti...

Pussukka on oikein herkullisen näköinen ,vadelmaa ja suklaata..mm
Nostalgia kitti on hurmaava ,minulla on tuota sarjaa Ruusu-vauva odottamassa..

Saara kirjoitti...

Kylläpä olet jaksanut olla ahkera näin kuumallakin! Monta nättiä virkkuutyötä valmistunut. Älä yhtään vähättele tyynyä, musta se on tosi kiva!

Taina kirjoitti...

Taas on ahkeroitu:) Minä päädyin tekemään loppuun sitä pistelyä, minkä olin aloittanut ja työntänyt suunnitelmiin kaikki muut ihanuudet. VOi kun olis niin paljon, mitä haluaisi tehdä...

Ninnu kirjoitti...

Kiitokset! Pitää pitää Kirjokas mielessä :-)