maanantaina, kesäkuuta 20, 2011

Puiseva posti ja huovutuksen ilot

Lennun vaihtoblogin puuaiheisessa vaihdossa piti lähettää puuaiheinen pistely ja puinen oheisjuttu. Sain tehdä vaihdon Marille.
Virallinen postituspäivä oli tänään, mutta koska tiesin isännän ehtivän postiin vasta illalla, laitoin hänet asialle jo perjantaiehtosella.
Tässäpä siis pistelemäni freebie (lähdettä en valitettavasti muista), jonka viimeistelin - vaihteeksi :D - kassiksi:Olin kovasti tyytyväinen tuohon tekstinauhalöytöön. (Joka löytyi siis ihan omista varastoista. Täällähän sitä on vaikka mitä, kun vain muistaisi, missä :D.)
Oheistilpehööriksi selluloosakuituinen tiskirätti kera kruunukuvion, puinen pyykkipoika, puunappi ja puuhelmistä kyhäilemäni kännykkäkoru:- Ja kortissakin käyskennellään puiden siimeksessä. Mikä ajatus mieltäni kovasti ilahduttaa, sillä ennusteista huolimatta tänään täällä ei sada (Hesarin kartalla meidän kohdalla oli 3-4 pisaraa...), vaan paistaapi mitä ihanimmin.

Lauantaina pidimme kylällä huovutuspäivän. Tavoitteena oli saada aikaiseksi istuinalusia. Naapurilampuri lahjoitti Tapulipiirille villoja.
Hauskaa oli (ja possusoppa sekä raparperipiirakka ja unelmatorttu maistuivat :)), mutta huovutettua emme niin kauhiasti saaneet. Ompi sen verran kovaa hommaa se. Tytön kanssa huovutimme tämmöiset istuinaluset:Kaipa sen arvaakin, että kukka on minun, sydän tytön :). Ei niistä kovin siistejä tullut, eikä myyntiartikkeleita missään nimessä, mutta tulipahan kokeiltua. Fiksummalta vaikuttaa virkata Huopasesta siistit aluset, jos myyntiin tehdä haluaa.

KYHäiltykin ollaan, ja viimeistä viikkoahan siinä viedään. Saas nähdä, jos huomenna ehtisi niitä kuvailla...

13 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

On kyllä kaunis tuo pistelymalli. Nuo huovutuksetkin ovat kerrassaan upeita.

Niina kirjoitti...

aivan ihanat linnut <3

Lumiruusu kirjoitti...

Suloinen lintukassi ja tosi kekseliäät nuo puiset lahjat..kruunulla koristettu tiskirätti sopii Marille täydellisesti :)

Eila kirjoitti...

Taasen kiva kassi+pistely:) ja mukavat oheislahjukset.

Tiina kirjoitti...

Voi huokaus, miten nätti kassi!

Sari kirjoitti...

Voi ihanuuksien ihanuus! Kassi ontodella suloinen eivätkä muutkaan jutut kalpene sen rinnalla yhtään. :)

Anneli kirjoitti...

Tosi kaunis kassi , ihana pistelykuvio.
Hauskat istuinpäälliset :))

Taina kirjoitti...

Ihana pistely ja todella kiva kassi. Huovuttamalla nyt ei todella kannata myyntijuttuja tehdä, on niin kallista työtä. Itselle sensijaa ovat ihanan lämpöiset talvella työtuolin lämmittimenä ja kesällä kesäteattereissa ehdoton, vaikka nykyään onkin monissa kesäteattereissa siirrytty sisätiloihin.

Irmeli kirjoitti...

Kivat yksityiskohdat tässäkin kassissa, kuten edellisessäkin. Kauniita molemmat!

Ritu kirjoitti...

Mun mielestä just noi huovutetut alustat on huippuja, kun ei oo ihan säntilliset reunat. Ite oon just siitä Huopasesta virkkaamassa istuinalustoja :)Ihanaa, et ei oo helle !

Mari kirjoitti...

Kiitos vielä ihanasta vaihdosta :)!

marelo kirjoitti...

sinulta lähti ihana kassi. Toivottavasti saaja pitää miun tekemästä kassiata. Miten satuimmekaan molemmat laittamaan kassit kyseiseen vaihtoonmatkaan.

Lennu kirjoitti...

Ihanat puuvaihdot puolin ja toisin! Muutenkin kivoja käsitöitä olet aloitellut KYH:ssä, minä en uskaltautunut mukaan kun on noita keskeneräisiä ristipistojakin muutama... :)