sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2011

Terveiset

... Italiasta ja äänestämästä :).
Poika saapui myöhään eilenillalla Rooman-reissultaan, flunssanpoikasesta ja auringonpolttamista huolimatta hyväntuulisena. Reissu oli ollut mahtava, isäntäperhe - joka asui kolmisenkymmentä km Rooman ulkopuolella - juuri sopiva ja Colosseum odottamattoman pieni :).
Ihanasti poika meidät yllätti tuliaisillaan. Isäntä sai tyylikkään viininpunaisen solmion, minä upean, ison (isännän solmioon sävytetyn) huivin:
(Arvaas, mistä me jo tänä aamuna isännän kanssa kinattiin? No tietysti tuosta peltipurkista, johon isännän solmio oli pakattu. Minä voitin, ja sain purkin ;).)
Sisaruksia muistettiin proosallisemmin, suurella purkillisella italialaista, pähkinäsuklaista levitettä:Äänestyspaikalla oli tänä aamuna lupaavannäköinen vilske. Kaunis auringonpaiste oli saanut ihmiset viipyilemään pihalla juttelemassa. Oikein oli ilmassa juhlan tuntua, kiva! Toivottavasti äänestysprosentti kipuaa reippaasti yli 70:n.

10 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Hienot tuliaiset. Voin kuvitella että peltipurkista tuli kinaa, meilläkin miesväki himoitsisi tuollaista ruuvien ja muttereiden ja muun vastaavan säilytystä varten... Me ei olla vielä käyty äänestämässä, mutta onneksi on vielä aikaa. Itseasiassa ajttelin käväistä vielä vähän lukaisemassa niitä ehdokkaitteni sivustoja, joita olen harkinnut.

Eila kirjoitti...

Mukavaa että reissu oli onnistunut ja vielä kivat tuliasietkin. Nutella on tuttua minulle lapsuudesta, tätini asui noin 20 vuotta Italiassa ja toi aina tuliaisksi käydessään just tuota Nutellaa.

Villiviini kirjoitti...

Hieno nuori mies, kun keksi noin upeat tuliaisetkin. - Me kävimme äsken äänestämässä ja ei sitten muuta kuin vaalivalvojaisia odottamaan.

Mari kirjoitti...

Upeat tulaiset,ja hienoa että teilläkin reissu meni hyvin. Kokemuksena tälläiset reissut on ihan uskomattomia.
Flunssa oli meillekin pojalle iskenyt ja suurimpaan osaan luokkatovereita myös. Melko suuret lämpötilan vaihtelut kuitenkin.

Ritu kirjoitti...

Fiksu poika, kun osaa tuollaisia tuliaisia tuoda ! Tänään sit onkin vuoden paras TV-ohjelma, vaalivalvojaiset. Vaikka eihän sitä tartte ees kauan valvoo, kun tulokset on jo selvillä.Nyt vaan jännällä odotetaan, miten ne meidän taannoiset alkukirjaimet pärjää :) Siis lähinnä, miten TS joukkoineen saa ääniä, ha haa !

Neili kirjoitti...

Meilläkin oli pitkät, aurinkoiset juttutuokiot äänestyspaikan pihalla. Ja koko ajan ihmisiä meni ja tuli. Hyvä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeat tuliaiset.

Lumiruusu kirjoitti...

Tosiaan huomaavinen Nuorimies kun toi tuliaisiakin :)

Nutella on ihanaa..nam,nam
muistan että pyysin aikoinaan sitä tuliaisiksi kun joku matkusti keski-eurooppaan.

Sari kirjoitti...

Kiva, että matka oli onnistunut. Hienot tuliaiset :)

Lennu kirjoitti...

Oi, ihanat tuliaiset! Nutella on ihan parasta, sitä syötiin aina Ranskassa asuessa ja onneksi sitä Suomestakin saa nyt kaupoista. Muut merkit ei vaan maistu yhtä hyvältä :)