torstaina, maaliskuuta 03, 2011

Nappipappi...

Ostin ennen joulua jostain askartelukaupasta, olisikohan ollut Sinellistä, kirjan mallisia pahvirasioita. Kun Kirsi järjesti Nappivaihdon, jossa piti lähettää nappeihin sopiva rasia tai pussukka, löytyi pienemmälle rasiakoolle oikein passeli käyttö.
Lähetin nappeja Marialle.
Tässäpä perusteellinen kuvareportaasi rasiaprojektista :D. (Yläkuvassa sakset oikean kokovaikutelman saamiseksi.)Vuorasin rasian askarteluhuovalla, etteivät napit kolise :), ja reunustin "kirjan" päädyt ja sivureunan punaisella aaltopahvilla, kirjansivuvaikutelmaa, muka ;).Selkämykseen väriä ProMarkereilla, koristukseksi kullanväristä ääriviivatarraa ja "kirjan" takakanteen kirjamaista kartonkia. Lakkaus askartelulakalla, jotta tussi ja tarrat pysyisivät käytössä paikoillaan:(Kuvassa yllä myös lähettämäni napit.)
Ja "kirjan"/rasian kanteen vielä pikkupistely:
Tänään onkin ollut mielenkiintoinen päivä:
Päivällä työnsin lumeen juuttuneen postelijoonin (auton) tielle taas.
Iltapäivällä meitä vainosi - ilmeisesti kovista tuulista johtuva - sähkökatkobuumi. Siinä 13.30 - 14.30 välisenä aikana sähköt katkesivat varmaan kymmenisen kertaa. Sitten seurasikin 16.30:een asti jatkunut yhtäjaksoinen katkos. Kuinka ollakaan, olin juuri aloitellut ruuanlaittoa (lohi uuniin, perunat kattilaan), kun ensimmäinen sähkökatkos tuli. Eli ei ottanut sitten sapuskanlaitto onnistuakseen. Päädyin laittamaan puoliraa'at sapuskat jääkaappiin ja pyysin isäntää tuomaan töistä tullessaan pizzoja. Katsotaan sitten huomenna, josko tuosta lohesta vielä tulisi syötävää...
Höh, ja naisten viestihiihtokin jäi sähkökatkoksien takia näkemättä, kerrankin, kun olisin oikein asettunut toiveikkaasti sitä seuraamaan :D. No, nyt ainakin näyttää sähköjen suhteen hyvältä...

13 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Mahtava nappiloota !

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Ihana pikku kirja. :)

Eila kirjoitti...

On taasen niin hieno idea ja toteutus, sulla on kyllä taito hyppysissä!

Maria kirjoitti...

Kiitos, rasia on aivan ihana ja napit kivoja!

Srinity kirjoitti...

Aivan valtavan hieno nappikirja! Kiva idea tuo aaltopahvi, ei ois tullu mieleen kyllä itellä. :)

Willenmiina kirjoitti...

Jopas on soma nappirasia. Olen joskus tehnyt kirjasta käsilaukun, mutta niin kuin näkyy kirja "taipuu" moneksi :)

Jaana kirjoitti...

Oi että ihana..!

Kirsi kirjoitti...

Onpa tuo rasian kirja-malli hauska idea. Täytyy laittaa muistiin... ja katsella tuollaisia rasioita askartelukaupoista. Hyvä kuvasarja, näkee minkälainen rasia on, sillä pelkästä päältä otetusta kuvastahan tuo ei tule ilmi.

Irmeli kirjoitti...

Hieno toteutus kaikkine yksityiskohtineen. Itse ostin muuten juuri tällä viikolla samaisia rasioita ihan vaan varastoon, kun satuin niitä näkemään. Heti tuli myös tämä nappivaihto minulle mieleen, vaikka en siinä nyt mukana ollutkaan.

Virpi kirjoitti...

Ihan ensiksi kommentoin, että tuo nappirasia on aivan mielettömän ihana! Todella kaunis, kekseliäs ja taidolla tehty. Ja sitten kerron mitä olen nauranut viimeiset 15 minuuttia: lukaisin hätäisesti tuon posteljoonin työntöjutun alun ja mun pienet aivot yhdisti lauseen sanat uudelleen "tänään työnsin taas posteljoonin lumeen".... Älä kysy kuin se on mahdollista, et noin pieleen saa luettua, mut tässä päässä kaikki on mahdollista, siksi elämäni on niin hauskaa... Ehdin jo kikattaessani visioida kuinka posteljooni-raukka toi jonkun oikein epämiellyttävän postin ja kimmastuneena sinä tuuppasit raukan hankeen...!

Anne S. kirjoitti...

Voi elämä miten ihana rasia!!!WAU!!

Emma kirjoitti...

Kauniisti koristeltu ja kiva idea.

Anitta kirjoitti...

Siis aivan mielettömän ihania ristipistotöitä täällä. Itse aloitin myös yhden työn pitkästä aikaa ja sain taas lisää potkua kun katsoin näitä sinun töitäsi, tykkään tosi paljon 8)