torstaina, joulukuuta 16, 2010

"Kuusen kotiin tuoda saamme..."

Päivän kalenteriluukun(n)aukaisu:No nyt minä pääsen esittelemään Kirsiltä saamaani pistelyvaihtoa! Kyseessä on siis Lennun pistelyvaihtoblogin joulupistelyvaihto (taas suomenkielen sanoja parhaimmillaan :D).

Senhän jo tietää, kun tämmöisen rasian käsiinsä saa, ettei sisältö voi olla muuta kuin kaunis:Kirsi tuskaili, että jouluvärimieltymykseni (mm. sininen, musta ja hopea) ovat tosi vaikeita. Mutta johan niistä kaksi tuli pelkästään rasiassa huomioitua :).
Koko vaihto oli siis pakattu upeaan, peltiseen suklaarasiaan (mieltymykseni peltirasioihin siis huomioitu :)) - mitähän aarteita tämä kätkeekään:Kirsin kirjoittaman joulukirjeen ohella (kiitos - kirjeitä on aina kiva lukea!) rasiassa oli tuo kuuseksi viimeistelty pistely (jonka "istutin" siniseen juomalasiin), ripustettava, pistelty joulukoriste kuva-aiheenaan luisteleva tyttö ja nuo suloiset Pentikin kuusenkoristeet. Viimeksimainittu pistely (ja mielestäni myös Pentikin metalliset koristeet) on viehättävää vintagetyyliä.
Tuossa kuusi taustanaan "Pienen rumpalin" nuotit. Kas, kun Kirsi kyseli etukäteen (Lennun välityksellä) lempijoululauluani, ja pisteli sitten Pienen rumpalin säkeet kuusen koristeeksi - hieno idea: minähän olen niin tykästynyt pisteltyihin teksteihin! (Kuriositeettina: Varsinkin David Bowien laulamana Pieni rumpali saa aina minulle palan kurkkuun. Ja itkettävyyshän on hyvän joululaulun perusominaisuuksia, eikö?)
Haluanpa vielä näyttää mukavan sattumankin, nimittäin Kirsin pistelemän koristeen taustakangas näyttää tältä:Ja mikäpä sen somempaa: Minähän olen aina tykännyt tosi paljon linnuista, mutta tänä jouluna ovat nuo punaiset kardinaalit alkaneet vedota minuun ihan toden teolla (siis ne linnut, ei ammattiryhmä...) Olen mm. alkanut etsiskellä pistelymalleja, joissa keikkuu kardinaaleja. Ja kuinka ollakaan, semmoinen keikkuu myös tuon koristeen taustapuolen kuvassa puunoksalla :).

Kirsi pelkäsi, että ehtisin kyllästyä näihin häneltä tuleviin vaihtoihin, kun takana on jo joulukuorivaihto ja edessä vielä synttärivaihto; en kyllästy, kuinka voisinkaan :D!

Omat tekemiseni tältä päivältä ovatkin paljon vaatimattomampia, nimittäin 2 paria punatulkkusukkia taas, joulupukille, edelleen:On tullut muutakin jouluista postia:Kiitokset Ritulle (kaikki nuo ylärivin suloisuudet), Päiville (kiitos nostalgisesta R. Koivun kortista: menee joulun jälkeen aarteiden arkistoon) ja Leilalle (jylhätunnelmaisesta madonnakortista).
Ja kiitos myös jo alkuviikosta saapuneista joulukorteista, rakkaat enoni :).

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ihana rasia ja mahtavat täytteet :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis tuo rasia ja nuo kaikki sen sisällä olevat ihanuudet ovat suloisia.