maanantaina, joulukuuta 13, 2010

Hyvää Lussen-ehtoota

Lucianpäivän luukku:Hipulit (eli villasukat tyrvääläisittäin) kävivät ulkoilemassa - jotta saatiin kuvaan vähän dramatiikkaa - ennen kuin ne käärittiin lahjapaperiin:Hannalta tuli joululahjavaihtopaketti:
Suloinen kortti päällä :).
Paketti päätyy "pakettipiiloon". Tunnustan, että hiukan raotin lahjapakkausta, että näin, laitanko sen kylmä- vai lämminvarastoon. (Mutta päätin samantien unohtaa, mitä näin, eikä se minun joulunaluspäälläni ole kovin vaikeaa: osaan yllättyä joka joulu myös niistä "käsityölahjoista", joita ostan ihan itse itselleni :D.) Näin suuren perheen lahjoissa on melkoinen piilotteleminen, joten piiloja täytyy olla useampi.
Tänään tosin piilottelu hiukan helpotti, kun ehdin lasten koulussa ollessa kääräistä heidän "lukemista ja lämmikettä" -pakettinsa lahjapaperin kätköihin. Tiimarin myymä lahjapaperi on vain harmittavan haurasta (aika halpaa kun on...), ja tahtoo mennä omatkin sormet siitä läpi jo paketointivaiheessa :(.
Muistan, miten itse pikkutyttönä vaadin äitiä paketoimaan jokaikisen lahjatavaran omaan paperiinsa, kun minusta oli niin kiva avata monta pakettia. Äiti kun olisi oikaissut, ja niputtanut esim. piirrustustarpeet samaan, vaatteet toiseen pakettiin jne. Itse kyllä oikaisen ja niputan, mutta on näissä silti näpräämistä. Joskin oikein hauskaa sellaista!

1 kommentti:

Lumiruusu kirjoitti...

Ihan ensimmäiseksi kiitos kun laitoit kuvan tuostav virkatusta joulukalenteristakin,siinä on jotain niin aitoa ja koskettavaa kun oot jokaisen hahmon itse tehnyt/ valinnut siihen..

Joka päivä oon kyllä käynyt katsomassa värssy-kalenteriakin..

Ulkona kuvatusta neuleesta näkyy värit hienosti..

Lahjapiiloja on mullakin monessa paikassa.

-En siis olekaan ainut joka ostaa itselleen joululahjaksi käsityö-juttuja;)
Mulla odottaa joulunpyhiä eräs
" iik,miten ihana"- malli lankoineen ,tunnustan että olen ainakin kerran jo käynyt kurkkimassa sen suloisenvärisiä lankoja.