perjantaina, syyskuuta 24, 2010

Tos-sukat

Hups, eilen olisi ollut ristipistomaraton-ilta, vaan kun nyt inspiroikin neulonta!
Näistäpä tulikin vahingossa varsinaiset Halloween-sukat, kiitos värivalinnan:Käytin ikivanhoja Nalle-langan jämiä, malli on Kauneimmat joulun käsityöt -lehdestä (nro 2/2009), koko n. 39, eli omaan jalkaan sopiva.
Kävimme koirun kanssa reippaan 5 km:n lenkin. Matkalla tutkailimme esim. mielenkiintoista koirankasvatusta, johon liittyy runsas kiroilu, karjuminen, uhkailu ja koiran (ei siis meidän, vaan ko. henkilön oman) itkettäminen... No, onneksi pääsimme reippaasti sitä katselemasta, ja kurkkuun noussut palakin alkoi asettua, kun ihastelimme syksyistä luontoa ja taivaalla raskaina riippuvia, tummansinisiä pilviä.

Ja sitten seurasi päivän paras hetki! Patsku sai lenkin jälkeen kaurapuuroannoksensa, ja minullahan on yhtä juhlaa, kun ruuan kanssa oli tarjolla iskemätön ristipistolehti:
Aina välillä olen miettinyt tuota Cross Stitcherin tilausta, että onko se nyt sitten hyvä juttu, vai ei. Mutta tässä numerossa olikin runsaasti meikäläisen silmää miellyttäviä juttuja: kimono (väritystä voisi vähän muokata), taloaiheinen ovistoppari, folklorelaukku, pienet halloween-jutut, rodeoratsastajat... (Heh, ja olihan siellä minun lähettämäni kuvakin, poropistelystä, jonka tein viime jouluksi - ja lehteen kuvan lähetin jo tammikuussa, mutta ehkä nyt onkin sopivampi aika julkaista jouluaiheisia kuvia.) Joten ilmeisesti tilaus jatkuu, ainakin toistaiseksi. Mielenkiinnolla odottelen, miltä lehden lupailema, seuraavasta numerosta alkava tyylikkäämpi taitto näyttää...
Violariumiin on TAAS tullut ihania malleja, Isa Vautierilta, voi mokoma, kalligrarfiamallikin! Ja upeita muitakin. Ehtisi vain tehdä vanhatkin :D!

9 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Voi koiraparkaa :-(. Koetan muuten olla siivosti, mutta jos mummoja, eläimiä tai lapsia kiusataan, niin saatan sanoa pahasti ao. kiusaajalle. Tietysti pitää olla järki kädessä, ja jos pelkää, että esim. koira saa vaan pahemman löylytyksen, kun joku ojentaa omistajaa, niin ei sitten varmaan pidä provosoida. Vaikeita asioita.

...vaan ihana piristys sinulle tuo lehti ja tietysti myös Patskun puuroannos :-). Ristipistolehtiä on tosi kiva selailla.

Kauniit nuo tekemäsi sukat. Väriyhdistelmä on kiva ja malli hieno.

Anneli kirjoitti...

Kauniit kirjoneule sukat olet tehnyt !

Lumiruusu kirjoitti...

Oranssi-mustat tossut on aivan upeat-ja kyllä,minullekin tuli Halloween koristeet niistä mieleen!!
Ostin myös tuon Cross Stitcerin ja näin poropistelyn siinä...tekijän
nimi kuulosti tutulta ja muistelinkin että se taidat olla sinä :) !!
Onnittelut kun olet taas lehdessä,viimeksi muistan nähneesi pistelemäsi joulusukan
C.S-Goldissa..
Kiva kun lähetät kuvia ,aina ekaksi noista tarkistankin että onko suomalisten lähettämää postia..

intsu kirjoitti...

Kauniit,tosi kauniit tossukat ja minusta värikin on kivan piristävä. Niin se on kaikkien tilattujen käsityölehtien kanssa, että välillä alkaa miettiä,että pitäiskö kyseinen lehti lopettaa ja juuri silloin tuleekin mielenkiintoinen numero:)

MariJ kirjoitti...

Todella upeat sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kirjoneulesukat lämmittävät jo värillän ja kuvioillaan.

Irma kirjoitti...

Hienot tossukat! Olen tehnyt samanlaiset mustavalkoiset tytölle, piti vähän ohjetta muokata "pienemmäksi". Tuo sinun väriyhdistelmä on vallan hyvä!
Minä ostelen irtonumeroita sillon tällön kun pistelen niin vähän ja oliskohan niistäkään lehtie malleista tullut yhtään tehtyä, hmmmm...mutta kiva niitä on selailla ja haavailla..;)

Käsityöperhonen kirjoitti...

Tosi kivasti onnistuneet sukat, tykkään väriyhdistelmästä.

A-L kirjoitti...

Ah, että joku osaa!

Sydämellinen kiitokseni kurkien uudesta osoitteesta, kovin kronkuvat muuttajan äänellä, paluumuutto on sitten myöhempänä. Yritän pitää hyvää huolta. Aurinkoista syksyä! al